Ovulasyon testide çok kez denedim klomen be çatlama iğnesi daha üst seviyesi onun zaten ama ben onda bile bir sonuç alamadım iğnenin 15.günü bugün adetim düzensiz o yüzden test yapmadım daha bir belirtimde yok yine hüsran olcak sanırım 3. DenemedeOvulasyon testi dene adet bitimi başla test yapmaya yumurtlama gununde esinle birlikte oluyorsun nasip olursa oluyor stres verme kendine stres daha koty yapar
Kürtajın hamile kalmakla alakalı olumsuz bir yanı yok. Çok samimi arkadaşımda düşük yaptı kürtaj oldu şimdi oğlu 5 yaşında. Onu kafanıza takmayın. Tüp bebek konusunda tabiki bişey söyleyemem ama süreç yıpratıcı. Biraz kafanızı dinleyin toparlanın bakmışsınız bişeye gerek kalmamışArkadaşlar merhaba 21 ay önce boş gebelikten dolayı 10 haftalıkken düşük yaptım. Kalan parçalar için kürtaja alındım. O tarihten beridir hamile kalamıyorum. Doktor ilaç yazmış ama reçete ortada yok ben şans eseri eski dökümlere bakarken gördüm tabi iş işten geçmişti enfeksiyon kapmıştım ve yumurta tembelliğim oluşmuştu. Tedavi oldum şuan herşey yolunda. Rahim filmi çekildim hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum. Klomen ve çatlama iğnesi kullanıyorum 3.ayım bu ay ama ondan da ümidim yok. Kafamı aşırı derecede takıyorum. Doktorum artık tüp bebek düşünseniz mi dedi bende ne yapıcam bilmiyorum açıkçası. Kürtajda zarar verilmiş olsa rahim filminde çıkar mıydı? Ya da kürtaj olanlar ne zaman hamile kaldı ve nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım edin
Arkadaşlar merhaba 21 ay önce boş gebelikten dolayı 10 haftalıkken düşük yaptım. Kalan parçalar için kürtaja alındım. O tarihten beridir hamile kalamıyorum. Doktor ilaç yazmış ama reçete ortada yok ben şans eseri eski dökümlere bakarken gördüm tabi iş işten geçmişti enfeksiyon kapmıştım ve yumurta tembelliğim oluşmuştu. Tedavi oldum şuan herşey yolunda. Rahim filmi çekildim hiç bi sıkıntı yok dedi doktorum. Klomen ve çatlama iğnesi kullanıyorum 3.ayım bu ay ama ondan da ümidim yok. Kafamı aşırı derecede takıyorum. Doktorum artık tüp bebek düşünseniz mi dedi bende ne yapıcam bilmiyorum açıkçası. Kürtajda zarar verilmiş olsa rahim filminde çıkar mıydı? Ya da kürtaj olanlar ne zaman hamile kaldı ve nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım edin
Teşekkür ederimNasip moralini bozma. Şöyle düşün sen elinden geleni yapiyorsun ama olmuyor demek ki senin bebeginin senin karninda ve dünyada daha nasibi elinden geleni yaptiktan sonra Allahim verecek olan da sensin alacak olan da.. ben bilmem sen bilirsin. Ol der oldurursun. Elimden geleni yaptim takdir senindir. De ve dua ile sakinles. Bak gör herşey nasil da degisecek. Cunku ben de senin gibiydim eşim soyledi neden olmuyor diye üzülüyorsun bak biz herseyi yapiyoruz ama olmuyor demek ki zamani degil daha nasip degil daha deyince aglamayi birakip ben ne yapiyorum dedim kendime. Bu kadar kör mu oldu kalbim dedim ve dedigim andan iibaren değişti herşey. Dedim nasil olsa olacak ama benim degil Rabbimin ol dedigi anda.. dua ederim ki sende bebegine kavus en kisa zamanda.. bu arada ovulasyon ile takip etmek istersen ovulasyon nedir nasil yapilir diye baslik acmistim oraya da bakabilirsin yardimci olurum takip etmede.. dua ile kal sevgi ile..
Sanırım kürtajdan değil ama sonrasında verilen ilaçları kullanmamış olmamdan dolayı enfeksiyon kapıp yumurta tembelliğim olmuştu. Çok şükür şuan herşey düzene girdi takviyelerle ama hep kötü olacak korkusunu atamadım bir türlüKürtajın hamile kalmakla alakalı olumsuz bir yanı yok. Çok samimi arkadaşımda düşük yaptı kürtaj oldu şimdi oğlu 5 yaşında. Onu kafanıza takmayın. Tüp bebek konusunda tabiki bişey söyleyemem ama süreç yıpratıcı. Biraz kafanızı dinleyin toparlanın bakmışsınız bişeye gerek kalmamış
21 aydır uğraşıyoruz 3 ay kendimiz düşünmedik sonrasında da bir takım sorunlar için tedavi oldum. Çok şükür artık herşey yolunda ama süre uzadıkça daha çok geriliyor insan. Tüp bebek için bende erken olduğunu düşünüyorum 1 sene daha olmazsa ona göre bir adım atmak istiyorum açıkçası belkide beklemediğim anda ümidimi zaten kesmeye başladım olur diyorumBende 7 ay once kurtaj oldum bebek gelismedigi icin sonrasinda hamile kalamadim. Suan bende doktora gidiyorum en onemli dedikleri sey stres. Doktorum her gorusmemizde buna tekrar dile getiriyor ve tup bebege varmadan sonuc elde etmek istiyor bu yuzden gerek konusmalari olsun beni cok rahatlatti. Ne kadar bir surec gecirdin bilmiyorum ama testlerin temiz ciktiysa bence biraz daha beklemelisin onemli olanda bu zaten bi engelimiz yok sdce zamana ihtiyacimiz var
Benim doktorum devlet hastanesinde aşırı ilgili bir doktor zaten tanıdık olması vesilesiyle çok ilgileniyor bizimle. Bütün testlerimi istedi herşeyi yaptı. Ama aklıma takılan progesteron diye bir hormon varmış ona hiç bakılmadı diye biliyorm önemli bir hormon mu acaba adetlerim kürtajdan sonra 2 ay düzenli olup sonra bozuldu şimdi iğne ile oluyorum çoğunlujlaBen 6 sene once kurtaj oldum bidaha da hamile kalamadim
Tup bebek yaptirdim şimdi sonuç bekliyorum. Yaptirmasan bile iyi bir doktor bul.iyi bir doktor demek direk tup bebek yapmadan once kapsamli bir arastirmadan gecmen demek... bazilari 3 -4 deneme yapip sonra sorun arastiriyor. Genelde o doktorlar da universite ve arastirma hastanelerinde oluyor canim. Insallah oyle bir doktor bulabilirsin. Kadin dogum uzmanlari sadece yumurta buyutup iliski diyor yada asilama yapiyor. Laparoskobi de yapalim diyen bir kadin dogum uzmani gormedim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?