Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ANKA118kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
8
4
1
25
Merhaba arkadaşlar 8aydir evliyim ve hiç korunmamamiza rağmen hamile kalamiyoru doktora gittim bireyin yok diyor ilaç verdiler duphaston ve folik asit bir ay içtim sonuç görmedim 5-6gun soğan suyu içtim yine sonuç negatif bizim burda bı kadın var yumurtalığın kaymış dedi o yüzden kalamiyoru dedi ve ona giden kim varsa hepsi hamile kalmış karnımı sırtımı sivazladi ve 5-6gun ısırgan otunun suyunu iç Allah'ın izniyle kesin hamile kalırsın dedi çok kişi yapmış hepside hamile kalınca bı umutlandim sizce ne yapmalıyım umutlanmakta istemiyorum

Psikolojik olarak düşünme bence akışına bırak bende 10 aydır evliyim benimde olmuyor artık bıraktım dediklerini bende yaptım olacak diye düşünmek gerekiyormus çalışmalara devam et bence

Dene canım en azından denedim dersin ama çokta kesin gözüyle bakma hayırlısı olsun de

Merhaba bn de 1 yıllık evliyim iki kimyasal gebelik yasadim uzildum ama umudumu hic yitirmedim her ay kesintisiz çalışmalara devam ediyorum Allahtan istiyorum dileyen herkese ve bana hayırlı evlaty bahsetsin diye oyuzden üzülme daha cok yolumuz var

Canım o ilaçları bende kullandım ama ne yazık ki olumlu sonuç alamadım bende 1 buçuk yıllık evliyim ve hiç korunmadık bence kadının dediğini yap bişey kaybetmezsin en azından yaptım dersin

Koca karı yöntemleri bazen işe yarıyor cnm bence denemekte fayda var ama dikkat et adetin biter bitmez ilişki olmadan yap bu tarz şeyleri olası hamilelik durumu olabilir çünkü . Bnmde göbeğim düşmüş demişti bi ebe kadın . O kalkmadan olmaz dedi sanırım senin dediğin şeyle aynı şey . Ben çektirdim kadın yerine getirdi Yani . Doktor kontrolünde yumurtalarımın oluşup belli küçüklükte kaldığını söyledi doktor . Bnde bu yönde tedavi görüyorum . Sende tüm tahlillerini rutin kontrollerini yaptır ama dikkatıni çekerim özel hastahanede iyi bir doktora git çünkü devlette yeni evlisin diye erken daha var deyip geçiştiriyorlar . Hatta ben iki defa devlete bir defa da özele gittim üstten muayene ile sıkıntı Yok bekle yenisin deyip gönderdiler . Sonra başka bir özel hastahanede iyi bir doktor önerdiler ona gittim o doktor hem ilgiliydi hemde alttan muayene etti .ve yumurta takibi yaptı bu süreçte yumurta tembelliği olduğunu anladı .

Galibaamin insan cnm

Neden kimyasal oluyormuş ki bebekler? Bir sebebi olmalı

Aynı şeyi bende denedim rahmin kaymış dedi geçen ay inşallah işe yarar. Bardak çekti belime karnıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…