E Emosgecee Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2019 148 150 18 31 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ErsEzkrn #21 ErsEzkrn .!.: allah razı olsun canım benim çok ama çok mutluyuz Genişletmek için tıkla... Biliyorum o duyguyuu bizde ilk 4 ay korunduk sonra 3 ay olmadı bende korkmaya başlamıştımkii müjdeyi aldık
ErsEzkrn .!.: allah razı olsun canım benim çok ama çok mutluyuz Genişletmek için tıkla... Biliyorum o duyguyuu bizde ilk 4 ay korunduk sonra 3 ay olmadı bende korkmaya başlamıştımkii müjdeyi aldık
E ErsEzkrn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2015 26 21 88 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ErsEzkrn #22 Emosgecee .!.: Biliyorum o duyguyuu bizde ilk 4 ay korunduk sonra 3 ay olmadı bende korkmaya başlamıştımkii müjdeyi aldık Genişletmek için tıkla... Ben hemen hemn 6 y sonra hamile kaldım
Emosgecee .!.: Biliyorum o duyguyuu bizde ilk 4 ay korunduk sonra 3 ay olmadı bende korkmaya başlamıştımkii müjdeyi aldık Genişletmek için tıkla... Ben hemen hemn 6 y sonra hamile kaldım
E Emosgecee Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2019 148 150 18 31 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi ErsEzkrn #23 ErsEzkrn .!.: Ben hemen hemn 6 y sonra hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Olsun olmuşya insanların senelerce olmuyo.
ErsEzkrn .!.: Ben hemen hemn 6 y sonra hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Olsun olmuşya insanların senelerce olmuyo.