Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ErsEzkrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
26
21
88
Arkadaşlar merhaba 7 aylık evliyim ilk iki ay korundm diğer aylar korunmadm bebek istiyorum ama olmuyor doktor 1 yıl beklemen gerek diyor ama çevredekiler 1 yıla kadar yumurtalar tembellesir diyor elde deil çok takıyorum:( reglmla beraber 10 gün yumurtam çatlıyor galiba daha doğrusu akintim başlıyor bir kaç gün böyle devam ediyor yumurta 10 günde catlamismi oluyor.yoksa çatlamayami başlıyor uzun ince yumurta akı gibi bir sıvı adetten 5 gün sonra yumurta çatlaması normalmidir sizce lütfen yardım :(

En güzeli ovülasyon testleri tatlım sorun yoksa yumurtlama gününde takiple birkaç ayda hamile kalıyorlar YouTube de anlatılıyor videolarda kullanımı var normalde beş gün sonra çatlamaz tam büyümeden çatlıyor olabilir mi sen neye göre çatladıydın düşünüyorsun

Nereden anlıyorsun catladigini canım sadece akıntı ile mi. Yoksa doktor yumurta takibi mi yapti ya da ovulasyon testi mi deniyorsun? Denemediysen tavsiye ederim. Ayrıca daha 5 aydır deniyorsun çok yeni.ilk etapta hormon tahlilleri ne baktirip akabinde ovulasyon testiyle bir iki ay daha denemenu tavsiye ederim

En güzeli ovülasyon testleri tatlım sorun yoksa yumurtlama gününde takiple birkaç ayda hamile kalıyorlar YouTube de anlatılıyor videolarda kullanımı var normalde beş gün sonra çatlamaz tam büyümeden çatlıyor olabilir mi sen neye göre çatladıydın düşünüyorsun
Tam olarak bilemiyorum izlediğim ve araştırdığım kadarıyla yumurta akı gibi yoğun ve uzun bir.akinti oluyormuş benimde aynen öyle oluyor ilk gün sonraki günler giderek azalıyor doktor adetin 3. Günü gel demişti hormonlarım çok iyi cıktı halbuk

Tam olarak bilemiyorum izlediğim ve araştırdığım kadarıyla yumurta akı gibi yoğun ve uzun bir.akinti oluyormuş benimde aynen öyle oluyor ilk gün sonraki günler giderek azalıyor doktor adetin 3. Günü gel demişti hormonlarım çok iyi cıktı halbuk
O akıntı olayına ben güvenmiyorum şahsen ovlülasyon testi en iyisi ama internetten al eczaneler çok pahalı

Nereden anlıyorsun catladigini canım sadece akıntı ile mi. Yoksa doktor yumurta takibi mi yapti ya da ovulasyon testi mi deniyorsun? Denemediysen tavsiye ederim. Ayrıca daha 5 aydır deniyorsun çok yeni.ilk etapta hormon tahlilleri ne baktirip akabinde ovulasyon testiyle bir iki ay daha denemenu tavsiye ederim
Canim.hormon tahlillerim.iyi her şey olması gerektiği gibi ama neden bebis olmuyor anlamıyorum :( sabırsızlanıyorum

Belki de kafana çok taktığın için olmuyordur kuzum dıştan kimseyi dinleme kafana da takma ben 2 yıldır istiyorum ama olmuyo bi sorun da yok boşver sal gitsin senden iyi anne mi bulcak gelirse gelir takma kafana hiç öyle çok takıp olmayanlar kendilerini bırakıp boşverdikleri anda hamile kalan çok bayan var :KK68::KK15:

Belki de kafana çok taktığın için olmuyordur kuzum dıştan kimseyi dinleme kafana da takma ben 2 yıldır istiyorum ama olmuyo bi sorun da yok boşver sal gitsin senden iyi anne mi bulcak gelirse gelir takma kafana hiç öyle çok takıp olmayanlar kendilerini bırakıp boşverdikleri anda hamile kalan çok bayan var :KK68::KK15:
Kuzum benim ya haklısın tabi benim yaşımda 28 yaşa da takıyorum tabi bakalım inşaallah rabbim.nasip eder sanada banada isteyen herkese

5 ay bence hamile kalamıyorum demek için çok erken, azıcık akışına mı bıraksanız? Kafaya taktıkça zorlaşır bu işler.

Biz 2 yıllık evliyiz 3 4 aydır deniyoruz malesef olmuyor .kimyasal gebelik geçirdim ben bir de zor zamanlar.Allah kimseye yasatmasin

Canım benim ya nasip olur inşallah işte benimde yaşımdan gereği olsun birde kizkardeslerim hemen hamile kaldılar bende olmayınca araştırır oldum bende birde yaş 28 olunca yaşa bağlamaya basladim

Kuzum benim ya haklısın tabi benim yaşımda 28 yaşa da takıyorum tabi bakalım inşaallah rabbim.nasip eder sanada banada isteyen herkese
Aminn inşallah canım hayırlosı olsun hakkımızda güzel ALLAH'IM vermek için hayırlı zamanı bekliyo inşaAllah o zaman bir an önce gelir hayırlısıyla

Aminn inşallah canım hayırlosı olsun hakkımızda güzel ALLAH'IM vermek için hayırlı zamanı bekliyo inşaAllah o zaman bir an önce gelir hayırlısıyla
Ağzından bal damlıyor nede güzel yazmışsın öyle inşallah öyledir içimi ferahlattin istiyorum ama rabbimden hayırlısını istiyorum herşeyin vakti saati vardır dedigin gibi

Arkadaşlar merhaba 7 aylık evliyim ilk iki ay korundm diğer aylar korunmadm bebek istiyorum ama olmuyor doktor 1 yıl beklemen gerek diyor ama çevredekiler 1 yıla kadar yumurtalar tembellesir diyor elde deil çok takıyorum:KK43: reglmla beraber 10 gün yumurtam çatlıyor galiba daha doğrusu akintim başlıyor bir kaç gün böyle devam ediyor yumurta 10 günde catlamismi oluyor.yoksa çatlamayami başlıyor uzun ince yumurta akı gibi bir sıvı adetten 5 gün sonra yumurta çatlaması normalmidir sizce lütfen yardım :KK43:

Kendini böyle sıkıp günlerini zehretme. Pozitif ol sürekli beklenti içinde olma. Dua et ♥️ İnşaallah hayırlısıyla olur evladınız ♥️❤️

Eşin için;

*Keçi boynuzu;çayın vs yanına koyabilirsin. Günde iki üç tane yedir, aç karnına daha faydalı. Bunu yemezse keçi boynuzu pekmezi var aktarlarda oradan al sabah akşam yemekten önce birer yemek kaşığı yiyin ikiniz de,

*Portakal suyu günde 1-2 bardak taze sıkılmış olsun,

*Bol fındık fıstık ceviz ve incir çok önemli. Çalışmadan iki saat öncesinde yemesi de çok etkili olur. Hücreleri daha canlandırır evelallah

Senin için;

*Eczaneden 3/5 lira en fazla yakı alacaksın (el büyüklüğünde olanlardan al )yakıyı genelde bel ağrılarında ayak kol burkulmalarında kullanılıyor belki bilirsin,ama bu farklı tabiki sadece beline yapıştırıcaksın kalçaların hemen üst kısmına yapıştıracaksın.Yumurtlama gününden iki-üç gün önce yakıyı takıyoruz ve iki gün boyunca belimizde duruyor ilişkiden sonra yıkanmadan çıkarıyoruz (gusül için) tabi ayaklarını üşütmemeye dikkat et. Yumurtlama gününü sen anlarsın zaten akıntı daha farklı olur.

*Yatakta yanına sıcak su torbası al bacak arana ayaklarına vs koy sıcak dursun. Kaynar su yapıp kendini yakma sakın he dikkat et Karnına koyma çok yukarıya da koyma yani dikkat et. Kendini hiç üşütmeyeceksin, lahana gibi kat kat giyip çirkin de olma tabii çorap patik terlik ne giyosan ayarla onu

*Bide namaz geçmiyorsa hemen yıkanayım diye kalkma eskiler ayak falan dikleyin derler hatta bence ayak diklemeden ziyade yan yatmak daha mantıklı yanında sıcak su torbası olsun sıcak kanalları açıyor o yüzden çok işe yarıyor

*Adaçayı iç günde 1 bardak

*yeşillik fındık fıstık bol ceviz ve en önemlisi incir ye sende. ♥️

Back