Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğan suyu diyolar ama bilemiyorum bendede kist vardı idrar yollarımda enfeksiyon vardı kistim 54 cmden 22 ye düstü soğan suyu kullandıktan sonra doktor sonrada dogum kontrol hapı verdı şimdi onu kullanıyorum bitmesine 2 gün var hakkımızda hayırlısı...
bende yıllardır bekledim ve şükür hami,le kaldım.zamanımkısıtlı yazarsanız anlatırım.SELAM KIZLAR uzun zamandır severek takip ettiğim siteye sonunda üye oldum ... bende gebelik istiyorum ama hamile kalamıyorum rahimde yaram var iltihap var ve kist var tedavi oluyorum ama ilaçlardan bıktım artık bitkisel tafsiyesi olan varmı
aysunomer ogan suyunu nasıl kullanacaz bilgin varmı
soğan suyu diyolar ama bilemiyorum bendede kist vardı idrar yollarımda enfeksiyon vardı kistim 54 cmden 22 ye düstü soğan suyu kullandıktan sonra doktor sonrada dogum kontrol hapı verdı şimdi onu kullanıyorum bitmesine 2 gün var hakkımızda hayırlısı...
54 cmı yoksa 54 mm'mi?:)
sogan kuru tafsiye etmişsiniz,
bir doktora göre bu kur tam kadın rahmi için yaratılmış.
bendede kist var ama bilmeden önce kullanıp yaptım 1x ama pek yararı olacağını düşünmediğim için devam etmedim.
hayit çayına ne dersiniz? Hormonlara iyi geliyormuş.
kist ve yaralar için hiç araştırmadım, bu yuzden yardımcı olmayacağım ama inşallah isteyen herkese nasip eder
SELAM KIZLAR uzun zamandır severek takip ettiğim siteye sonunda üye oldum ... bende gebelik istiyorum ama hamile kalamıyorum rahimde yaram var iltihap var ve kist var tedavi oluyorum ama ilaçlardan bıktım artık bitkisel tafsiyesi olan varmı