• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mervem1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
31
3
36
30
Kolay gelsin eşimle biz çocuk işitiyoruz 3ay dır korunmuyoruz doktor gittim yumurtalıklarım gayet güzel sıkıntı Yok geçen ay ovulosyon testi ile takip ettim yumurtalık.catlayınca ilişki girdik bu ay umutluydum var diye ama Kan verdim. Sonuç yok tu ader 13 Nisa'ndan olmam gerekiyordu olmadım adet okmuş gibi sancı çektim 2 gün tekrar gittim kan verdim 0.26 çıktı kanım üzüldüm 16nisanda geseci yoğun kahve rengi lekem geldi sabah karşı da damla damla kan geldi sonra kanamam çoğaldı 2 gün adet oldum bitti koyu kahve leke gelmeye başladı sabah akşam kan geldi sonra yine aynı koyu kahve leke geldi şimdi kanda leke de gelmiyor ama belim cok agrıyor uykumu alıyorum sürekli uyuma istegi yorgunluk var sürekli esniyorum ara ara bel agrım oluyor kamilelik testi yaptı ama tek çizgi çıktı sizce gebelik var mı Yok mu ne yapamalıyım şaştım kaldım yardım edin artık psikolojim iyice bozuldu

Rahatlamaya çalış stres yapma ve biraz daha bekle sonra gidip tekrar kan ver
İnş hamilesin canm:)
Sabırlı ol

Adet 2 gün geçti doktora gittim elimle heycanlı bir şekilde bekledik gebelik var diye doktor yok diyince eşimde bende üzüldük tekrar üzülmeye dayanamadıysa bekliyorum bellide ben heycanlı yapıyorum ama bu adet farklı oldu az koyu kahve leke geldi anlayamadım

Adet 2 gün geçti doktora gittim elimle heycanlı bir şekilde bekledik gebelik var diye doktor yok diyince eşimde bende üzüldük tekrar üzülmeye dayanamadıysa bekliyorum bellide ben heycanlı yapıyorum ama bu adet farklı oldu az koyu kahve leke geldi anlayamadım
Insallah hamilesindir kuzummmm insallah ama cokda unutlanma sonra insan uzuliyor bende 4 aydr deniyorum ya isde mesela gecen ay bole kasiklarimsa agri olsu o kdr mutlu oldm esime duom kasiklrim agriyor bu dier ay gibi degil felan ama sonc yije husran insallah ama hamilesnfr

Kolay gelsin eşimle biz çocuk işitiyoruz 3ay dır korunmuyoruz doktor gittim yumurtalıklarım gayet güzel sıkıntı Yok geçen ay ovulosyon testi ile takip ettim yumurtalık.catlayınca ilişki girdik bu ay umutluydum var diye ama Kan verdim. Sonuç yok tu ader 13 Nisa'ndan olmam gerekiyordu olmadım adet okmuş gibi sancı çektim 2 gün tekrar gittim kan verdim 0.26 çıktı kanım üzüldüm 16nisanda geseci yoğun kahve rengi lekem geldi sabah karşı da damla damla kan geldi sonra kanamam çoğaldı 2 gün adet oldum bitti koyu kahve leke gelmeye başladı sabah akşam kan geldi sonra yine aynı koyu kahve leke geldi şimdi kanda leke de gelmiyor ama belim cok agrıyor uykumu alıyorum sürekli uyuma istegi yorgunluk var sürekli esniyorum ara ara bel agrım oluyor kamilelik testi yaptı ama tek çizgi çıktı sizce gebelik var mı Yok mu ne yapamalıyım şaştım kaldım yardım edin artık psikolojim iyice bozuldu
Canım 3 aydır istiyormuşsunuz . Çok çok erken daha stres yapmak için insanlar yıllarca bekliyor. Ve streste cok etken bu konularda biraz rahatlamaya çalış

İnşallah canım yaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah çık takıyorum 2 senilik evliyim eşim ilk başta istemesi simidi oda istiyor o yüzden cok takıyorum korkuyorum olmazsa diye rabbim banada yakın zamanda nasip ederi inşallah

İnşallah canım yaa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah çık takıyorum 2 senilik evliyim eşim ilk başta istemesi simidi oda istiyor o yüzden cok takıyorum korkuyorum olmazsa diye rabbim banada yakın zamanda nasip ederi inşallah
Yıllarca olmayan insanlar var buna bende dahilim canım biraz rahat ol hem daha 3 ay olmuş çok değil takıntı yaparsan hiç olmaz tadını çıkar rabbim elbet nasip eder

Haklısın canım insallah Şen'inde bir an önce olur rabbim gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin bizlere

Kiminle konuştuysam. Benim 3 ay sonra oldu, 6 ay bekledim, 8. ayda hamile kalabildim... Artıp gidiyor rakamlar. Bir çok kişi de tamamen umutlarını kaybedip hatta tüp bebek aşamasına geçtiklerinde hamile kalmışlar. Yani planlamadıkları, düşünmedikleri, hesaplamadıkları, kendilerini vücutlarını dinlemedikleri zamanlarda. Biraz daha sakin olmalıyız bence. Daha yaşımız kaç ki. Olacak bu...

Öyle elbet olcak cok tez canlıyım ve bayadır ben istedim eşim zaman zaman dedi durdu korkuyorum bir sıkıntı olmadı halde olmayınca ister istemez düşünmeyim desende bunu düşünmekte buluyorum kendimi

Mutlaka bir an vardır sevinçten ağlayacağimiz o kalp atislarini tekmeleri hissedecegimiz belki de biz sabirsiziz.Allah yardımcımız olsun canlar

Bende çok istiyorum 3.5 yıllık evliyiz ilk 3 sene korunduk ama artık koruamıyoruz 5 aydır ama hiç öyle yumurta takibi falan yapmadık. Bu ay da olmazsa doktora gidicem. Ben 29 eşim 31 yaşında. Inşallah bu ay isteyen herkesin olur :KK15:

Back