2 bucuk yıldır evlıyım bebek sahıbı olmak ıstıyorum doktora gözuktuk hap kullandım asılama oldum 2 kez caksırıymıs soğan kürüymus hepsını yaptım doktr hafıf dercede polıkıstık var dedı ama her ay olurum ben adet 1 2 gun aksada hapsız tedavısız oluyorum adet baskada bır sorunum yok 3 4 aydır tedavı görmuyorum ara verdım zaten 1 asılama hakkım kaldı sonra tup bebek dedı bende 25 ys ve tup bbk erken olur dıye ıstemıyorum dok. 2 kez degıstım. Esımı sorcak olursnız muayene oldu bı sorun cıkmamıstı ama asılama yaprken degerlrı cok dustu ılerı hızlı 0 cıktı yavas 14mu neydı onu hatrlanıyorum dok. Olursa gec döllenmeyle olur esınn degerler cok ıyı degıl demıstı olmadı da zaten. Ilk muayenede de ılerı hızlı hrketı 1 noktalı bısı cıktı arastırıyorum milletınkı cok yuksek bıze onun dk. Normal gebe kalınabılır dıyo benm kadın dogumcum ıyı degıl dıyo anlamadım asılamada degerler hep dustu gercı 55 mılyon sprem sayısı 33 mılyona dustu yanı kafam o kadar karısık kı ıcımı doktum suan Allah ne zman kısmet eder nasıbımızde varsa olur bebegımız ınsallah ta ınsan aratrmak care bulmak ıstıyo ne yapcam baska dok. sıfırdan bı muayene mı olsak baska sehıre mı gtsek. Kafamda onkadar soru varkı ınanın bana yardım edın nasıl hamıle kaldınız nasıl bır yol ızleyebilirim kafanızı agrıttıysam özür dılerım