Teşekkür ederim gördüğün için ama doğum kontrol hapına bazen ara verip bebek denemeleri yapmak istiyorum sizin ne kadar arayla oldu bebişSoğan suyunu kullanmayın bence. Bende doğum kontrol hapından sonra hamile kaldım. Ama ben bebek istemediğim için kullanıyordum. Doktorunuzun verdiği ilacı kullanın.
Erkekler strese sokuyor işte neden olmuyır diyor sürekli üzülüyorumBaşlığın tek cevabı: STRESTEN….
Konunu okurken stresin endişen bana bile geçti…
56 kilo 23 yaşındayım dahaKaç kilosun canim
Erkekler strese sokuyor işte neden olmuyır diyor sürekli üzülüyorum
Kilonda güzel biraz sağlıklı beslenip spor yapabilirsin canım56 kilo 23 yaşındayım daha
Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ama olmayınca kadınlar da sorun var diyorlar öyle bir toplumda yaşıyoruz ondan da olabilir sperm kalitesine baktır ması gerekiyor muş onun da henüz baktırmadı bende sorun yoktur diyip duruyorNe bileyim neden olmuyor vardır bir günü diye bir tersle, yapmayalım o zaman de bakalım tekrar soruyor mu?
Kilonda güzel biraz sağlıklı beslenip spor yapabilirsin canım
Yani doktor değilim ara ver ya da verme diyemem. Ben yaklaşık 6 ay kullandım. Korona olduğum için eczaneye gidemedim. Bir hafta evden çıkamadık. Sonraki hafta düğünümüz ( sadece kına gecesi) vardı testi verdim negatifi gördüm memlekete gittim geldim bu arada hamile kalmışım.Teşekkür ederim gördüğün için ama doğum kontrol hapına bazen ara verip bebek denemeleri yapmak istiyorum sizin ne kadar arayla oldu bebişcevaplarsanız Allah razı olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı banaYani doktor değilim ara ver ya da verme diyemem. Ben yaklaşık 6 ay kullandım. Korona olduğum için eczaneye gidemedim. Bir hafta evden çıkamadık. Sonraki hafta düğünümüz ( sadece kına gecesi) vardı testi verdim negatifi gördüm memlekete gittim geldim bu arada hamile kalmışım.
Erkekler strese sokuyor işte neden olmuyır diyor sürekli üzülüyorum
Bitanem sen ne yap biliyor musun :Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ama olmayınca kadınlar da sorun var diyorlar öyle bir toplumda yaşıyoruz ondan da olabilir sperm kalitesine baktır ması gerekiyor muş onun da henüz baktırmadı bende sorun yoktur diyip duruyor
İstemiyor Du hemen evlenince düşüncesi değişti baba olmak istiyorum diye tutturduBöyle diyen birinden ısrarla neden çocuk yapıyorsun? İyi bir eş olmadığı burdan belli.
İstemiyor Du hemen evlenince düşüncesi değişti baba olmak istiyorum diye tutturdu
Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar rahatlatıyor oluruna bırakmak gerekiyor aslında çok stres yapıyorum vede o esnada da sonrasında daBitanem sen ne yap biliyor musun :
Doktorlar 1 sene olmayınca gelin diyorlar.
Bu ay kocanla konuş rahat bıraksındenemeyin kafa dağıt biraz moralini düzelt topla. Kimseye hayatından bilgiler de verme.
Çocuk niyetiyle değil istediğiniz için deneyin.
1 yıl doldu olmazsa doktora gidersiniz doktor sperm kalitesine de bakalım diyecektir zaten
Haklısınız baskın karakter de çok etkileniyorum işte anlamıyorBöyle baskıcı birinden çocuk yapmak hata.
Eşin seni sevse böyle baskı kurup strese sokmak yerine şefkatli ve yapıcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?