• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum lutfen oneri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
Kızlar selamünaleyküm çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bir sorunum yokmus oyle dedi doktor ama bsıyın vesile olması gerekiyor ya hanı hayat bu işte birileri denedıgu hamıle kaldıgı yontemı yazsa keske lutfen kızlar ya bana tecrubelerınızı fıkrınızı onerınızı paylasın folık asıt kullanmıyorum bu arada. Bunun etkisi olur mu

Zor olsada sabır etmek lazım elbet bir zamanı vardır. folik asit kullanıp ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip edebilirsin biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri

Kızlar selamünaleyküm çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bir sorunum yokmus oyle dedi doktor ama bsıyın vesile olması gerekiyor ya hanı hayat bu işte birileri denedıgu hamıle kaldıgı yontemı yazsa keske lutfen kızlar ya bana tecrubelerınızı fıkrınızı onerınızı paylasın folık asıt kullanmıyorum bu arada. Bunun etkisi olur mu
Ne zamandır deniyorsunuz?

Kızlar bugun 5. Günüm yumurtlama olmus mu sizce anlayamadım

Eklentiler

• IMG_20200726_090054.webp
    IMG_20200726_090054.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bugun 5. Günüm yumurtlama olmus mu sizce anlayamadım

Aleyküm selam. Adetin 5.günü mü yani?
Testleri yaptıktan sonraki 10.dakikada resimlerini çek bekledikçe silikleşiyolar çünkü
Hafif koyulaşma olmuş ama 10 dk sonraki sonucu görmemiz daha doğru olur
Henüz pik değil ama 1-2 gün sonra pik olabilir olmayabilir de bazen biraz koyulaşıp ertesi güne silikleştiği de oluyor takibe devam

Ben anne değilim ama kardeşim bebek istiyor ve doktor. Kardeşime göre gebelik bit mucizeymis. Olabilir de olmayabilir de diyor. O yüzden moralinizi hiç bozmayın. Gebeliği en çok kolaylaştıran şeyler ise kimyasallardan uzak durmak dışarıdan ve emin olmadığımız yerlerden çok yemek yememek koruyucu madde içeren bisküvi cips gibi gıdalardan uzak durmak en önemlisiymis. Çamaşır suyuna ağır deterjanlara temas etmemek solumamak gerekli.

adetiniz biteli 7 gün olduğunda denemeye başlayın. bir hafta 10 gün kadar değerlendirin.hemen yataktan kalkmayın yarım saat kalın en azından. bacaklarınızı yukarı kaldırıp biraz bekleyin. bir de çocuk için değil de birlikte olmak için olun. çocuk fikrini bir süre kafanızdan atın olursa olur diyin.Rabbimize sığının hayırlı vakitte olur inşallah 🙏

Back