hamile kalamıyorum istanbulda doktor tavsiyesi

azee13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
783
658
39
arkadaşlar hamile kalamıyorum ve bu konuda yardım alabileceğim doktor arıyorum. 1 yıldır düzenli doktora gidiyorum ama yok. yumurtalık kistim var ondan mı olmuyor onu da bilmiyorum. doktor tabsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar hamile kalamıyorum ve bu konuda yardım alabileceğim doktor arıyorum. 1 yıldır düzenli doktora gidiyorum ama yok. yumurtalık kistim var ondan mı olmuyor onu da bilmiyorum. doktor tabsiyelerinizi bekliyorum
canim dr tavsiyesi değil ama sen tedaviye öncelikle bir rahim filmi çektirerek başlamalisin ben Hacettepe de bir dr gittim çocuk isteyen bir anne adayı öncelikle rahim filmi çektirmelı demişti ben rahim filminden 3 ay sonra hamile kalmistim

işin uzmanı bir hastaneye gidip rahim filmi ve gerekli hormon testlerini yaptırman gerek ve sonuca göre nedenini ve çözümünü sunarlar. hastane tavisiyesi istersen benim hastanemi söylerdim ama oda tüp bebek üzerine

arkadaşalr ceveplar için teşekkürler. doktora gittim bende kist var ama doktorlar gebeliğe engel değil dediler. serephone ve iğne kullandım 3 ay. şu an hala doktor takibindeyim. hormonlar iyi yumurtlamada sıkıntı yok çok şükür. eşimde varikosel başalngıcı var ama tahliller temiz sperm sayısı ve hızı çok iyi. yani şu anda görünen tek sıkıntı kist. bu kist geçmiyor yıllardır var zaten. hiç büyümezdi ama bu ay büyümüş. rahim filmi haftaya çekileceğim. inşallah ben de filmden sonra hamile kalabilirim.
duygu arkadaşım bana doktorunun ismini söyler misin bir süre daha bekleyeceğiz olmazsa tüp deneyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…