30 günde bir adet görüyorum 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Dün hastalanmam lazımdı ama hastalanmadım acaba diye şüphelenmeye başladık hastaneye gittik ve değerlerim düşmüş.
Bundan 7 8 gün önce doktora gittim hamile kalmak istediğimi söyledim değerlerime baktı şuan değerlerin orta düzeyde bekleyelim değerlerin yükselecek mi dedi doktor ve yine düştü.. böyle sorunlar yaşayanlar var mı ?
gerçekten moral olarak çökmüş bir vaziyetteyim
hcg değerlerim düşmüş 7 8 gün önce gittiğimde 0,580 lerdeydi değer doktor yükselmesini bekleyelim şuan kesin hamilesin veya değilsin diyemeyiz adet olmazsan gel demişti dün gittim bu değerler 0,00a düşmüş
hcg değerlerim düşmüş 7 8 gün önce gittiğimde 0,580 lerdeydi değer doktor yükselmesini bekleyelim şuan kesin hamilesin veya değilsin diyemeyiz adet olmazsan gel demişti dün gittim bu değerler 0,00a düşmüş
daha yenisin canim anlasildi. Hgc testi hamilelik testidir doktora ilk gttgndede hamile degilmişsin zaten. Ama doktor emin olmak icin bekleyelm belki artar demis ama hamile olmadgn icin deger artmamis 0,1,2 bunlar gebelik yok demek ve aralarnda bi fark yok bazen 0 çıkar bazen 2 çıkar. Biz 13aydır deniyrz sen daha cok yenisin sabret
hamile kalmayı düşünmüyordum 1 yıldır o yüzden hiç dikkat etmemiştim ama şimdi 3 aydır istiyoruz doktorum haliyle böyl bir şey söyleyince insan az bir şey dahi olsa ümitleniyor belki yükselir değerler hamile olurum diye.
daha yenisin canim anlasildi. Hgc testi hamilelik testidir doktora ilk gttgndede hamile degilmişsin zaten. Ama doktor emin olmak icin bekleyelm belki artar demis ama hamile olmadgn icin deger artmamis 0,1,2 bunlar gebelik yok demek ve aralarnda bi fark yok bazen 0 çıkar bazen 2 çıkar. Biz 13aydır deniyrz sen daha cok yenisin sabret
Evet doktorum bir şey söylemeyince tereddüt ettik çünkü bundan 6 ay önce bir tedavi geçirdim doktorum o yüzden bekleyelim diye söyledi. Adet kanamalarım bazen içe doğru kanama yapıyordu şimdi de ilk defa böyle görünce herhalde kesin bir şey söylemedi. İnşallah Rabbim size de en kısa sürede nasip eder :)
Bu değer zaten negatif canım hatta doktorum biz eskiden 500 bhcg altını gebelik saymazdık dıyor, cunku kimyasal gebelik veya dış gebelik yada yada boş gebelik olabilir bnce içinide kafanıda rahat bırak
Bu değer zaten negatif canım hatta doktorum biz eskiden 500 bhcg altını gebelik saymazdık dıyor, cunku kimyasal gebelik veya dış gebelik yada yada boş gebelik olabilir bnce içinide kafanıda rahat bırak
Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma