Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benimde 2.5yıldır çocuğum olmuyor.size katılıyorum.ağla üzül nereye kadar.hayat ne güzel çiçekler böcekler kuşlar birazda deliliğe vuralım.olmuyorsa ne yapalım canım ölelimmi kaydirigubbakcemile3
adet oldugum görunce ilk an afllıyorum bozuluyorum.adet donemınde yok dıyorum artık istemıyorum eşimle bırlıkteolmucam yeter be dıyorum adetım bıtınce bırden aşka şevke gelıyorum hadı tekradn dıyorum.
yumurtlama gunblerını takıp emeye başlıyorum farkında olmadan ):))
kızlar hemen yılmayın ben 5sene 1ay bekledim biraz daha sdabır inanın stresi atınca oluyo ben 5senede stresi attım hamile kaldım bence stres gider bebek gelir dualarım sizinle kızlarrrrrrrr
kızlarr ne bu stresssssss....
lütfen boyle yapmayın...
ben 1 sene sonra bebısıme kavustum.suan hamıleyım....
hamıle kaldıgım ay ben artık ara verdım bebek falan ıstemıyorum dıyordumm.gercektende kafamdan sılmıstım.cunku her ay husrana ugramak benı cok yıpratmıstı.bir kac ay sonra denemeye karar vermıstık...
hamıle kaldıgım ay yumurtlama gunumde sadece 1 kere gırmıstık.o zamnda asla bebk gecırmedım aklımdan....
nısan ayında hıc umudum yoktuuu.
daha sonra adetım gecınce acaba hamılemıyım dedım yıne ama olmaz dıyordum sadece 1 kere ılıskıye gırdım dedım...
sonra bır sabah test yaptım veee ikinci cızgı hafıf sılık olmakla beraberr bellıydıı.
gozlerıme ınanamadımmm.hemen esımı uyandırdım o da benım gıbı cok sasırmıstı.
hemen kan testı yaptırdım.onda da pozıtıfı gorunce cok mutlu oldumm...
tabıkı hersey Allah'ın elınde lutfen hıcbır zaman ısyan etmeyınnn..
Allah'a dua edın...dualarınızı duyup kabul edecektır...
hersey gonlunuzce olsunn...
inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsınız....
moralınızı yuksek tutun lutfennnnn.....
kızlar hemen yılmayın ben 5sene 1ay bekledim biraz daha sdabır inanın stresi atınca oluyo ben 5senede stresi attım hamile kaldım bence stres gider bebek gelir dualarım sizinle kızlarrrrrrrr
ben de 4 sene bekledim ve artık ümidimi yitirmeye başlamıştım
veeee süpriz en beklemediğim hiççç düşünmediğim hatta ev taşıdığım
ayda mucizem geliverdi....
isteyen herkese hepinize böyle mucizeler diliyorum...
gerçekten olabilir inanınnnn