Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamayıp doktora gidenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Srks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
311
226
1 yıla yakındır çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat bir türlü o çift çizgiyi göremedik. 1 buçuk yıl öncede bir düşüğüm oldu. Bugün randevu aldım doktora gidicem fakat nedense Bi tedirginim saat yaklaştıkça içimde Bi sıkıntı oluştu. Daha önce benim gibi bi sebepten doktora gidenler var mı nasıl bi tedavi yapıldı hangi yöntemleri denediniz..

Canım ben de gidiyorum Dr a tedaviye ama henüz bi gebeliğim olmamıştı, geçen ay kimyasal yaşadım. Bi kere gebe kalan kadınlar tekrar gebe kalma olasılığı yüksek oluyormuş

Bende bugün gittim kan tahlili istedi onları verdim eşimden sperm testi ve Araştırma hastanesinden genetik bölümünden testler istedi

Evet onların hepsi isteniyor biz bu prosedürlerin hepsini yaptırdık 2 kez eşim gayret normal ama benim yumurtalıklarım dirençli yumurtlamıyorum ilk kez 18 aydan sonra bu Dr um bana tedavi düzenledi, diğerleri hep baştan savma ve ezbere adet söktürücü yazıp gönderiyordu. 2 tane yumurtam oldu klomen sonrası biri kendinden çatladı diğeri için de iğne vuruldum ama tutmadı gibi 7 gün var adetime. İğnenin 7. Günündeyim

1 yıla yakındır çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat bir türlü o çift çizgiyi göremedik. 1 buçuk yıl öncede bir düşüğüm oldu. Bugün randevu aldım doktora gidicem fakat nedense Bi tedirginim saat yaklaştıkça içimde Bi sıkıntı oluştu. Daha önce benim gibi bi sebepten doktora gidenler var mı nasıl bi tedavi yapıldı hangi yöntemleri denediniz..
Bende 1 bucuk sene once 20 haftalık erken dogum yaptım 6 aydır dr a gıdıyorum ama olmadı kayıptan sonra yumurtalarım catlamıyor adet duzenım falan bozuldu baya oyuzden gıdıyorum yarın catlatma ıgnedı olcam buyuk ıhtımal

Bende 1 bucuk sene once 20 haftalık erken dogum yaptım 6 aydır dr a gıdıyorum ama olmadı kayıptan sonra yumurtalarım catlamıyor adet duzenım falan bozuldu baya oyuzden gıdıyorum yarın catlatma ıgnedı olcam buyuk ıhtımal
20 haftalık mı baya büyükmüş. Geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin.

Aaa yakınmışız 😊 sen ne zamandır istiyorsun bebek
Düştükten sonra ara verdik şimdi haziran ayından beri istiyoruz ama açıkçası çok istikrar yok yumurtlama günü falan takip edemiyoruz bu aydan sonra doktorla beraber yeni Bi düzen olucak inşallah

X