- 31 Mart 2017
- 2
- 2
- 37
- Konu Sahibi alyalina2017
arkadaşlar hamile kalamayanların ruhsal dünyaları nasıl kendilerini nasıl motive ediyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çokça dua et gece kalk ellerini aç içinden gelenleri söyle Rabb'im seni duyar Emin'im duanı kabul ederBizim 13 aydır yok. Sanki hiç olmayacak gibi geliyor. Ben kendimi motive edemiyorum acıkcası. Bebek magazalarını görünce bile gözlerim doluyor. Ben bebek sahibi olmayı cok istedim. 3-4 senedir evli olan kadın hamile kaldı. Birfe ben böyle bekleyenler hakediyor gebe kalmayı diyorum o kadına sevındım bile ama yanımdaki kaynanam gebe kaldı. Ve ben onun mutlılugunu paylaşacak güçte degilim malesef. Konusmuyorum bile onlarla gidip gelmiyorum. 7-8 ay sonra gidip beşik bakıcaklar sıpalarına. Belki ben hala beklicem boyle. Allah benı cok kötü bir sınavın içine soktu ben o kadar güçlü degilim malesef yenik düşüp yeri geldi isyan ettim. Allah'ım kimseyi en cok istediği seyle ve sevdigiyle sınamasın. Cok zormuş gercekten
İnşAllah kabul eder dualarımı.Canım çokça dua et gece kalk ellerini aç içinden gelenleri söyle Rabb'im seni duyar Emin'im duanı kabul eder