Hamile kalamayanlara çare!!!

Ibra

[QUOTE="Esempegues, post: 59119799, member: yazismalarinizi yeni gördüm. Bende gideceğim ama nasil ne anlatacağımi bilmiyorum.

Merhaba, bende de çikolata kisti var bebeğimiz olmuyor size göre daha yeniyiz 1 yıldan fazladır deniyoruz olmadi. 2 aşılama yaptırdık yine olmadi. Şu an yine hasta oldum kist yüzünden sancidan kipirdamaya korkuyorum. Benimde sanki hiç bebeğim çocuklarım olmayacakmış gibi geliyor çok üzülüyorum... ne ise yarıyorum ki diye düşünüyorum. Okul bitirdim iş bulamıyorum. Evime destek olamıyorum. Hamile kalamıyorum.. ne ise yarıyorum bu dünya da diye düşünüyorum...ahiretime de hazırlık yapmiyorum.. türbanlı değilim namazım yok. Cumalari yaşın okur biraz kur 'an okur kapatırım. Diyorum ya.. ne ise yarıyorum. Boşlukta sallandım kaldim sanki..

merhaba canım
benim üst komşumunda çikolata kisti var ve 2 yıl sonra tedavi sonrası hamile oldu.doktor kistinde bebeğiyle birlikte büyüyecek demiş ve riskli bir hamilelik geçiriyor.yani allahtan umut kesilmez daha bir yıllık evlisisin bu uzun bir zaman değil bu kadar bunalıma girme canım .şunuda düşünme bence kapalılıkla açıklıkla bunun alakası yok. kapalı olup namazında abdestinde olan kadınlarındA bebeği olmuyor bunlar bir sınavdır.Ama namaz kılmak allahtan istemek kadar güzel bişey yok için huzur doluyor ve her şeyin allahtan geldiğine ve o ne zaman isterse o zaman olacağına ianandığın için hep tevvekül ediyorsun mutlu oluyorsun :) emin ol .

[QUOTE="Esempegues, post: 59119799, member: yazismalarinizi yeni gördüm. Bende gideceğim ama nasil ne anlatacağımi bilmiyorum.

ne rahatsızlığın varsa onu anlatacaksın bebeğinin neden olmadığını doktor sana söylemiştir.onu ordaki görevliye söyleceksin :)oda sana yardım gereken neyse onları verecek

Herşeyin Allah tan geldiğine inanalım o en hayırlı zaman ne zamansa o anı bekliyordur.9.cu denemede bile hamile kalanlar var . ama senin herşeyden önce kafanı boşaltman lazım .imkanın varsa tatile çık yoksa eşinle eğlenceli şeyler yap .bebek düşünme anı yaşa illaki bir gün olacaktır .

hcg tekrardan düştü ama üzülmedim vardır bunda da bir hayır dedim ve rabbimden istemeyi sürdürüyorum . iyi dileklerin için teşekkür ederim cannım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…