• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamayanlara çare!!!

guzum_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
16
42
88
Ben yaklaşık 12 yıldır hamile kalamıyorum hatta fsh hormonu yüksek diye erken menopoz teşhisi konuldu.doktorlar hiç çekinmeden yüzüme karşı senin bebeğin olmaz dedi.Benim dünyam mı yıkılmış piskolojim mi bozulmuş kimsenin umrunda değil tabi.velhasıl ben onlardan kestim umudu Allah'tan değil :) bilirsiniz sizde peygamber efendimiz ''sizden herkes ihtiyaçların tamamını rabbbinden istesin ,hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar ''demiş.Benden ya mübdi ya bedi ya musavvir isimlerini tesbih çekiyorum ve inanıyorum ol dicek ve olacak. sizinde ihtiyacınız varsa çekebilirim hatta hepimizi brbirimiz için çekebilir esmaül hüsnaları değilmi ? Nede olsa müminin mümine duası daha çabuk işler .:anneadayı::emir_bebek:

Ben yaklaşık 12 yıldır hamile kalamıyorum hatta fsh hormonu yüksek diye erken menopoz teşhisi konuldu.doktorlar hiç çekinmeden yüzüme karşı senin bebeğin olmaz dedi.Benim dünyam mı yıkılmış piskolojim mi bozulmuş kimsenin umrunda değil tabi.velhasıl ben onlardan kestim umudu Allah'tan değil :) bilirsiniz sizde peygamber efendimiz ''sizden herkes ihtiyaçların tamamını rabbbinden istesin ,hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar ''demiş.Benden ya mübdi ya bedi ya musavvir isimlerini tesbih çekiyorum ve inanıyorum ol dicek ve olacak. sizinde ihtiyacınız varsa çekebilirim hatta hepimizi brbirimiz için çekebilir esmaül hüsnaları değilmi ? Nede olsa müminin mümine duası daha çabuk işler .:anneadayı::emir_bebek:
Ne güzel bir teslimiyet
Daim olsun , sabriniz bol olsun
Bazen güçlü kalabilmek ve umut etmek zor oluyor hatta çoğunlukla
Umarim umduğunuza tez zamanda ulaşırsınız

Ağlıyorum şuan yine
Umudum tükeniyor :(
Allahım hayırlısıysa olsun

Selamün aleyküm arkadaşım
Bende 14 yıllık evliyim çocuğum olmuyor maalesef aynı derdi paylaşıyoruz benimde değerlerim kötü erken menopoz dediler 1asilama 2 tüp Bebek negatif 33 yasindayım doktorlar ne derse desin bende Allah'tan umudumu kesmedim hiç bir zaman hep dua ediyorum kendim için ve benim durumda olan bütün kardeşlerimize
Allah yardımcımız olsun inşallah dualarda bulusalim arkadasim.

Ne güzel bir teslimiyet
Daim olsun , sabriniz bol olsun
Bazen güçlü kalabilmek ve umut etmek zor oluyor hatta çoğunlukla
Umarim umduğunuza tez zamanda ulaşırsınız

Ben Esmaül hüsnanın çok yararını gördüm annem babam 1er ay aralıkla 2 ay yoğun bakımda yattı.ben tek çocuğum ve çaresiz anlarda allah'ın beni yanlız bırakmadığını gördüm.her gece yarıları ya şafi ismini zikrederek ağladım istedim . ve her seferinde doktorlardan mucizeler duydum ozaman Allah'ı taa kalbimde hisettim.sonra neden ona teslim olmayım ki dedim işte böyle güzel kardeşim o'na teslim olalım sadece ona ve bekleyelim mucizeleri :)

Selamün aleyküm arkadaşım
Bende 14 yıllık evliyim çocuğum olmuyor maalesef aynı derdi paylaşıyoruz benimde değerlerim kötü erken menopoz dediler 1asilama 2 tüp Bebek negatif 33 yasindayım doktorlar ne derse desin bende Allah'tan umudumu kesmedim hiç bir zaman hep dua ediyorum kendim için ve benim durumda olan bütün kardeşlerimize
Allah yardımcımız olsun inşallah dualarda bulusalim arkadasim.

Ben prof.ibrahim saraçoğlu'nun kürlerini kullanmaya başladım.bana içeceğim şeyleri tarifleriyle birlikte verdiler 15 gün oldu .geçen hafta üşüttüm ve hasta oldum acile gittim doktora menopozdayım dememe rağmen hcg tahlili yapmış. sabahına 1 haftalık hamilesin diye aradılar.tabi ben şok oldum ağladım elim ayağım titredi kalbim yeriden çıkacak gibiydi olamaz dedim ben menopozdayım .tahlil bu şekilde dediler ve hcg 5 çıkmış. haftaya tekrar gelin kesin mi diye bakalım dediler cumartesi gideceğim inşallah yükselmiş olur ve hamileliğim gerçektir duanızda banada yer ayır nolur .:dua:size önerim sizde bir uğrayın ve olmaz demeyin ...

Bende anne olmayı hasretle bekleyenlerdenim Allah hepimize en kisa zamanda nasip etsin bu duyguyu insallah
Ben burada bir arkadastan duydum ki 41 adet meryem suresi (40 farkli kisi birer adet okuyacak kiside kendisi 1 adet okuyacak) bunu uygulayip hamile kalmayan yokmus demisler bende umut ettim su an 12 kisi oldu benim icin okuyan kizlar
Aranizdan okumak isteyen olursa okursa 1 adet okudum diye yazabilir mi?

Sizdende bunu uygulayacak varsa bende kim isterse okurum❤

Tarifleri nasıl verdiler ben mail attım cevap yazmadılar
Ben prof.ibrahim saraçoğlu'nun kürlerini kullanmaya başladım.bana içeceğim şeyleri tarifleriyle birlikte verdiler 15 gün oldu .geçen hafta üşüttüm ve hasta oldum acile gittim doktora menopozdayım dememe rağmen hcg tahlili yapmış. sabahına 1 haftalık hamilesin diye aradılar.tabi ben şok oldum ağladım elim ayağım titredi kalbim yeriden çıkacak gibiydi olamaz dedim ben menopozdayım .tahlil bu şekilde dediler ve hcg 5 çıkmış. haftaya tekrar gelin kesin mi diye bakalım dediler cumartesi gideceğim inşallah yükselmiş olur ve hamileliğim gerçektir duanızda banada yer ayır nolur .:dua:size önerim sizde bir uğrayın ve olmaz demeyin ...

Tarifleri nasıl verdiler ben mail attım cevap yazmadılar

canım burada mağazası var oraya gittim bitki çaylarını ücretli aldım onun yanında kullanma talimatlarını da verdiler .dilersen internetten şubelerine bakabilirsin sana yakın olana gidebilirsin :KK200:

Bende anne olmayı hasretle bekleyenlerdenim Allah hepimize en kisa zamanda nasip etsin bu duyguyu insallah
Ben burada bir arkadastan duydum ki 41 adet meryem suresi (40 farkli kisi birer adet okuyacak kiside kendisi 1 adet okuyacak) bunu uygulayip hamile kalmayan yokmus demisler bende umut ettim su an 12 kisi oldu benim icin okuyan kizlar
Aranizdan okumak isteyen olursa okursa 1 adet okudum diye yazabilir mi?

Sizdende bunu uygulayacak varsa bende kim isterse okurum❤

şu anda okuduğum dualar var ama biterse sana yardımcı olmak isterim :dua:

Kızlar bende ikinci tüp bebek denememde başarısızla yıkıldım. Gözümde yaş kalmadı kalbime vurdu . Benim mucizeye ihtiyacım var . Sorunumuz genlerle ilgili , ne yapsam ne okusam nasıl düşünsem uyanınca aklımda yatarken aklımda isyankar olacağım diye korkuyorum

Kızlar bende ikinci tüp bebek denememde başarısızla yıkıldım. Gözümde yaş kalmadı kalbime vurdu . Benim mucizeye ihtiyacım var . Sorunumuz genlerle ilgili , ne yapsam ne okusam nasıl düşünsem uyanınca aklımda yatarken aklımda isyankar olacağım diye korkuyorum

canım benim onca tanıdıklarım var 5 .denemesinden sonra hamile kalan hatta tedaviyi bırakıp hamile kalan sabır lazım isyan etmek çare değil daha çok depresyona ve umutsuzluğa sürükler .o yüzden allah'ında vardır bir planı senin için en güzel zamanı bekliyordur yada sabrını deniyordur . kimseye yüklenemeyeceğinden fazlasını yüklemez Rabbim emin ol Hoppa

canım benim onca tanıdıklarım var 5 .denemesinden sonra hamile kalan hatta tedaviyi bırakıp hamile kalan sabır lazım isyan etmek çare değil daha çok depresyona ve umutsuzluğa sürükler .o yüzden allah'ında vardır bir planı senin için en güzel zamanı bekliyordur yada sabrını deniyordur . kimseye yüklenemeyeceğinden fazlasını yüklemez Rabbim emin ol Hoppa
Hayırlı akşamlar inşallah hcg artışınız olmuştur ve sağlıcakla ilerler gebeliğiniz :dua: İlk başta okuduğumda dedim ki birilerinin hiç çocuğu olmayacakmış peyğamber efendimize gidip durumu anlatırlar dua isterler o dA Allah’la konuşur ve hiç çocuklarının olmayacağını öğrenirler ama duayı hiç kesmezler ve aradan zaman geçtikten sonra yanlarında çocuk görülür . Hani hiç çocukları olmayacaktı dendiğinde onlar benden ümidi hiç kesmedi der ❤️İnşallah sizinde öyle olmuştur dedim ve okuyuncaçok sevindim .:anneadayı::KK200::dua:

bende 13 senelik evliyim erken menopozdan çocuğum olmuyor fsh yüksekliği var o kadar üzülüyorum ki yinede rabbimden umut ediyorum birgün olur diye

Ah canım nasıl iyi anlıyorum seni. Düşünmezsen olur diyorlar nasıl düşünmeyeyim. İşime bile odaklanamıyorum. Böyle çok isterken nasıl çıkarayım aklımdan. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum ☹️

Back