Hamile kalamayanlar

Durubodur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
96
77
88
36
Merhaba bayanlar bende anne aday adayıyım 2 senelik evliyim ve hiç korunmadım.bu ay çok dua ettim inşallah dualarım kabul olur adetim 2 gün gecikti inşallah hamileyimdir.

Merhaba arkadaşlar.
hamile kalırsam buraya yazacağım birilerine umut olur belki diye kendime söz vermiştim. Polikistik overi olan biri olarak kendiğinden olmasada bir süre tedavi gördükten sonra hamile kaldım. Tedavi şeklim günde 300 mg progestan almaktı. Adetlerim düzene girdi ve 3. ay hamile kaldım çok şükür. öncesinde ise 6 ay kendimiz denedik olmadı. Gebe kalmayı planlayan arkadaşalara önerim şu ki önelikle sakin olun, pozitif düşünün eninde sonunda gebe kalacaksınız tıp çok gelişti. 2. olarak dr um progestana başlatınca bende ovulasyon testi aldım. ovulasyon testinin pozitif çıktığı 2 günü kaçırmadık ve gebe kaldım. dilerim rabbim isteyen herhese nasip eder. İyi düşünün iyi olsun

Ayrı konu açsaydınız daha faydali olurdu hayirli olsun

Ay cnm benımde adetler duzensız 4 5 aydanbır bozuluyo progestan verdo dr kullanmaya baslıcam 15.gun ıkı gun sonra sen pozıtıf cıktıgı gun ust ustemı ıkıgunde bır mınıkıskı yasadın

Arkadaşlar merhaba 3 senelik evliyim maydonoz suyu kaynatıp içmemi söylediler adetim biteli çok oldu aralık 2 de adet oldum bitti ve aralığın 28 inde tekrar oldum ince belimde biraz sizi var ve maydonoz suyu kaynatıp içtim kasiklarimda ağrı var ara ara sancı giriyor sizce nedir neden oluyor

Canım sana bir sorum olucak. Regl döngün nedir ve progestan içmeye kaçıncı gün başladın. Vajinal mi aldın yoksa hap olarak mı

Canım sana bir sorum olucak. Regl döngün nedir ve progestan içmeye kaçıncı gün başladın. Vajinal mi aldın yoksa hap olarak mı
Bende Cumartesi progestana baslıcam adet duzenım ıcın gecen ay catlamam olmadı

Bende Cumartesi progestana baslıcam adet duzenım ıcın gecen ay catlamam olmadı
Bende bu ay kendim kafama göre progestan kullanıcam çünkü. Daha önce bir hamileliğim o sayede tuttu diye düşünüyorum. Sen kaçıncı gün başlıyorsun. Benim regl sürem 35 ama bu ay günde bi tane klomen kulllanıcam.

Kafana gore zararlı olmazmı dr a gıts n cnm benım. 15.gunum olcak tahmınen yumurtlarsan 17 19 arasonyumurtlarım pekınbu ılac yumuetlamaya etkılımı gecen ay adet duzenım bozuldu 45 gun surdu normalde 27 28 gunde olurum

merhaba. adet döngüm belli olmuyordu ama 60-70 günü buluyordu. Dr başladı hapı apızdan alıyordum. Gebe olmayanlaa vajinal önerilmiyor. adetimin 16. günü başladım 10 gün kullandım hap bittiğinde direk adet oluyordum

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…