Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamayanlar buraya😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Griyuvam

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
157
52
18
27
Merhaba hanımlar ben 7 aylık evliyim ve gebelik için çalışma yapıyorduk fakat 7 ay boyunca olmafı tam umutlarımız kesildiği anda 1 ay önce folik asit kullanmaya başladım bir doktor tavsiyesi üzerine.
daha sonra her ilişkiden sonra amuda kalkma yöntemini uyguladım ve Allaha şükür hamile kaldım bu ay. Olmayablar bunu denesinler Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etain kardeşlerim inşallah bu dediklerim işinize yarar

Bende 7 aydir evliyim çocuğum olmuyor doktora basvurmadim.henuz bu ay bekliyorum bakalim hayirli olsun bu arada

Valla hamile kalmayı denediğim her ay amuda kalktım gece boyu yataktan kalkmadım ama tutmadı. Son ay hiç dikkat etmedik hata pozisyon açısından en verimsiz olduğu ve hemen duşa gittiğim denemede oldu. Yani bunun amuda kalkmayla falan ilgisi yokmuş. Olacağı varsa naparaan yap oluyor. Allahher isteyene nasip etsin.

Aminn insAllah ya

Evwt canım veren rabbim . Bu yaptıklarımız vesüle olsun

Xcanım sağlık ocağına git folik asit kullan sonra dediğimi yap inşallah olur nasipse inşallah
Adetim 3 gun geciyor sali gunune kadar adet olmassam kan testi yaptircm eger adet olursam dedigin gibi yaparım insAllah hamileyimdir ya

Nacizane önerim o kafadaki stresi yok etmedikten sonra çocuk falan olmuyor, bir de bana kaplıcayı çok önerdiler, 1 haftalık tatile gittik. Ben sonraki ay etki eder sanmıştım o yüzden hiç dikkat etmedim, havuzda battım çıktım daldım, yapmadığım şey kalmadı meğer hamileymişim. Şifalı su fayda etti ilk aydan, hem stres atarsanız hem de nasiplenirsiniz belki denemye değer bence

Haklisin cnm valla ya cok stres ettim esim olur üzülme diyor vakti var diyor ve ben cok sabirsizlaniyorum insAllah ya bi sorun cikmaz dedim bu ayda olmssa gidicm doktora insAllah sorun icin degilde hamilelik kontrolü icin giderim hayırlısı olsun ya bakalim sali gunune kadar vakit var

Hayirlsi
Hayırlısı insAllah steresi atmaya calisirim insAllah ya

Merhaba arkadaşlar bende ikinci çocuğu istiyorum 8 seneden sonra 2 ay önce başladık korunmaya geçen ay 10gun adetim geçti sonra adet oldum bu ayda 7 gündür geçiyor hazır testlerde negatif çıkıyor bir fikri olan var mi

Benim bi yakinimdada öyle olmuştu 3 ay önceden korunmayi bırakmışlardı doktor öyle dedi 3 ay sonra adetin duzene girer cocuk olur demislerdi olur insAllah

Canım gebe değilsin çünkü testler yanıltmaz . Ama bi ihtimaş geç döllenme olabilir. Yine de beklemelisin

ben de amuda kalkma yontemi deniyorum. buralardan okuyarak ogrendim. gecen ay iki gunde bir calistik ama sonuc alamadik bu ay Allah kerim

Canim nasil oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…