Gebeliğe Hazırlık HAMILE KALAMAYAN KARDEŞLERIMIZ.....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hicicc

.
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
346
212
18
Kızlar sogan suyu ile hamile kalan varmi varsa nasıl kullandirlar kullandiklari zaman ne aralikla iliskiye girdiler bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi . Hamile kalamayan kardeslerimize yardimci olun bilgisi olan varsa paylassin 🤗🤗

Kızlar sogan suyu ile hamile kalan varmi varsa nasıl kullandirlar kullandiklari zaman ne aralikla iliskiye girdiler bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi . Hamile kalamayan kardeslerimize yardimci olun bilgisi olan varsa paylassin 🤗🤗
Kullandım onun da kuralları var kıstım kayboldu

Kalırsın inşallahhhh
[/QUOTE ]insAllah ama zor gibi
Esimde varikosel var ameliyat dedi doktor sonra ameliyat icin mikrocerrahiye gittik cok iyi bi doktor dedi ameliyat icin acele etme tekrar test fln ver dedi bu haldede cocuk olur dedi ama gelen giden yok☹

Nasip canım ya üzülme olur sıkıntıda stresten cok etkılıor hamileliği

Stres etmeden takmadan Bı bakaraın hamilesin
Valla bu ay artik umudum gram yok çünkü esimde varikosel olduğunu öğrendikten sonra umidim kalmadi esim üzülmesin diye yaninda artik çocuk meselesini acmiyorum unutmak istiyorum o meseleyi kendini suçlu gibi görüyor 😔

Valla bu ay artik umudum gram yok çünkü esimde varikosel olduğunu öğrendikten sonra umidim kalmadi esim üzülmesin diye yaninda artik çocuk meselesini acmiyorum unutmak istiyorum o meseleyi kendini suçlu gibi görüyor 😔
Tedavi olsun artık herseyın tedavisi var canım

Back