HAMİLE KALAMAYAN HANIMLARA BELKİ UMUT OLUR

busnur34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
43
30
30
Merha hanımlar kısaca bnasımdan gecenlerden bahsedip umutsuzluk ıcındeysenuz derhal çıkmanızı tavsiye ediyorum.bekarlığımdan beri pko luyum daha o zamandan beri dr lar bana cocugun olmaz zor olur derlerdi tabi ben takmazdım ama evlendikten sonra takmaya basladım.evlendiğimden beri 10 ay oldu ve ben hiç korunmadım ama bebekte olmadı .DR gittim pko dedi yine ve bana çatlatma iğnesi ve klomen baslattı . ilk denemem hüsran oldu . Ardındanm ara verdim yapmadım. bir sonraki ay incir ve zeytinyağı kürü denedim.adetimin 3.günü hazırladıgım kürden sabah akşam birertane yedim. aynı anda klomende kullandım ve hamıle kaldım suan 2 aylık rabbım ısteyen herkese nasip etsin saglıklı evlarlar. ben ıncır kurune bağlıyorum. ve en onemlısı okdar dua ettimki gece gunduz sürekli sürekliii süreklliiiiiiii. meryem suresini okudum yasin okudum .ELEMNEŞRAH okudum. okadar ınandımkı rabbım evlat bahşetti. olmama ıhtımalını aklıma dahı getirmedim. çok şükür bu günü bana gosteren Mevlama. allaha emanet olun

Merhaba peki bu kürü nasıl hazırlıyorsunuz ve nekadar süre kullanıyorsunuz adetin tam 3 günümü yapılır

Hayırlı olsun Allah sağlıklı süreç nasip etsin, arkadaşlar prolaktin hormonunuz yüksek seyrediyorsa incir kürünü yapmamalısınız, eğer deneyecekseniz bu hormonun normal aralıklarda olduğundan emin olun

Merhaba peki bu kürü nasıl hazırlıyorsunuz ve nekadar süre kullanıyorsunuz adetin tam 3 günümü yapılır
Kuru ıncirleri kavanoza keserek doldurdum .Üzerini geçene kadar saf zeytinyağı doldurdum .Birkaçgğn karanlık serin bir yerse muhafaza ettim .Işığın değmemesi çok onemliymiş. Ardından adetin 3. Günü sabah akşam birer inciri çıkartıp yedim .çok şükür o ay hamile kaldım ama lütfen inanın aşlaha sıgının çok dua edin .Rabbim en kısa Zamanda çifter be sağlıklı evlatlar nasip etsin her isteyene ❤️

X