Hamile kalamayan anneler bu dediklerimi yapın🤰🏻

14. Gun ve 16. Gün olan catlamada ovulasyon testi kullandiniz mi ? O zamanlar pik gördünüz mü? tosbaga sormuş zaten cogu kisi ovulasyon kullaniyor en azindan fikir olur

Çaksira adetken mi basliyoruz adet bitince mi

Selam mart suprizi :) benim de reglime 3 gün car test yaptım negatif çıktı. Ama ellerim çorak çöller gibi kuruyor, geçen ay aşılama oldu. Çok ümitli değildim ta ki ellerinin kuruluğunu anlatıncaya kadar. Eğer hamiş değilsem çakşır otunu yaparım. Günaydın

Merhaba canım mart sonu yazmışın bende girip bakıyorum. İşte kim ne yazmış diye bende Caksir aldım çörek otu bal tarçın bu Caksir ne zaman çörek otu bal tarçın ne zaman kullanayım biraz bilgi verirmisin tlsk. ler

bende kimyasal geçirdim canım çaksır işe yaradı mı simdi durum nedir sende

Merhaba,caksiri siz mi ictiniz acaba esiniz mi?sanki caksir erkeklere hayit kadinlara diye duymustum

MERHABA CANIM BAL ÇÖREK OTUNA ADETİN 2.GÜNÜ
ÇAKŞIRA ADET BİTMEDEN BİR ÖNCE BAŞLADIM AMA ÇAKŞIR BENDE HALSİZLİK YAPTI 2-3 GÜN KULLANDIM DOKUNUNCA BIRAKTIM

Arkadaşlar hemen hamile kalmak istiyosanız tabiki doğal tedavilerde önemli ama bana sorarsanız doktora danışmadan böle şeyler içmeyin. Rahimde sıkıntılar çıkıyor bence direk hsg filmini çektimeniz lazım. 1 yıl beklemeye gerek yok tüplerde ve rahim sıkıntı yoksa daha çabuk hamile kalmanızı sağlıyor hsg filmi çekilmenizi tavsiye ederim. Eğer sıkıntı çıkarsa hemen tedaviye başlarsanız ben bu konuda çok çektim gitmediğim doktr kalmadı taki hsg filmini çekilene kadar herşey orada çıkıyor.

Çaksır kökü suyunu ne umutlarla aldım eşimle iki kisi kullandik. Keci boynuzu pekmeziyle birlikte.youtubede görmüştüm okadar övdüler ki birde insanları okadar beklenti içine sokuyorlar.bana eşime hiç bir faydası olmadigi gibi esimin değerleri düştü bile.birakinca ayni düzeye geldi.Bence bünyeden bünyeye göre değişiklik gösteriyor.

MERHABA CANIM BAL ÇÖREK OTUNA ADETİN 2.GÜNÜ
ÇAKŞIRA ADET BİTMEDEN BİR ÖNCE BAŞLADIM AMA ÇAKŞIR BENDE HALSİZLİK YAPTI 2-3 GÜN KULLANDIM DOKUNUNCA BIRAKTIM
Canım Caksir bende kullanıyorum adetin son günü artık yani bitimiydi o gün 1 çay bardağı ile başlayarak sonrası sabah akşam içmeye başladım yarı su yarı Caksir ama bende bu 2 gündür kahverengi akinti olmaya başladı adet biteli ii 4gun oluyo e bu arada ilişki de oldu ama döllenme falan sanmıyorum bilemedim acaba iltihap falan var da sokuyomu ağrı halsizlik hiç bişi yapmadı bende ama işte sade kahverengi akinti var cevap yazarsanız sevinirim

bilemiyorum ama bitkisel birşey sebep olmuş olabilir

14. Gun ve 16. Gün olan catlamada ovulasyon testi kullandiniz mi ? O zamanlar pik gördünüz mü? tosbaga sormuş zaten cogu kisi ovulasyon kullaniyor en azindan fikir olur
Hayır görmedim dediğim gibi 12.gün pik gördüm 13.gün Çatlama gördüm yani ikinci çizgi silikleşti o zaman doktora gittiğimde yumurtamı gördüğünü çatlama 1-2 güne olacağını söyledi ben de test kullandığımı söyledim doktoruma göre 14. Gün yumurtlama 15. Gün çatlama oldu öyle söyledi onu da değerlendirdik ama yine olmadı etkilemekte istemiyorum sadece test ile yumurtlamasını takip edenlerin sadece en azından bir kez kadın doğuma gidip kendi testlerinde gördüğü gün yumurtlama olup olmadığına baktırmaları yanılmamak adına yanlış günleri değerlendirmemek adına 1-2 gün bile önemli testlerde yanılma payı olabiliyor onu demek istedim

Merhaba,
Yumurtalariniz guclensin istiyorsanız olmayan vaktinizle yapmakla uğraşmak yerine koenzim QH, arisutu ve polen kullanmanızı tavsiye ederim.. caksir suyunu burada duydum, kısaca baktım sanki daha ziyade erkeklere yönelik. Söylediğim takviyeleri araştırmanizda fayda var.

Lütfen bana da yardımcı olur musunuz Son 5 testim.Her eden gün biraz daha soluklaşıyor 3 ü koyu gibi içlerinden.3 yumurtlama mı acaba.Kasıklarım,karnımın alt kısmı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor.27 nisan ilk adet günüm 30 nisanda bitti.Lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• C20B23BC-554E-4071-AC71-365AAB6FA228.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 107
  • AB8C4DB0-2728-46D7-8D54-3B25C6BFD903.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 6461FCDE-2CB5-4447-840D-5EB976558EC3.jpeg
    73,6 KB · Görüntüleme: 76
  • 6CE5D2D4-7404-4951-A21F-E9AB2AE22998.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 003829D7-A1EC-4910-A21B-9EF5BA77731D.jpeg
    231,8 KB · Görüntüleme: 92
  • BB0144FB-548B-4EAF-931C-48C8962E6046.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 90
Canim dedigin gibi 3 u yumurtlama gorunuyor gece pik olmuş olabilir degerlendirdiysen sorun yok ama testi birakma dalgalanma olabilir asil pik bu olmayabilir kacinci gunler bunlar adetinden sonra birde adet döngün kac gün?

Canim dedigin gibi 3 u yumurtlama gorunuyor gece pik olmuş olabilir degerlendirdiysen sorun yok ama testi birakma dalgalanma olabilir asil pik bu olmayabilir kacinci gunler bunlar adetinden sonra birde adet döngün kac gün?
Adetten sonra 3. Gün olan test 3 nolu olan.22 günde oluyorum 4 gün sürüyor.Şimdi sıradaki günüm 20 mayıs canım

Adetten sonra 3. Gün olan test 3 nolu olan.22 günde oluyorum 4 gün sürüyor.Şimdi sıradaki günüm 20 mayıs canım
O zaman kesin catlamadir qma ne olur ne olmaz teste devam et sen benim senin gibi pik gunum 1 gun sürmüyor 3 ay ilk pikleri hep kaçırdım tesadüfen de 2 ay hep 2 kere yumurtlama en son 3. Ayda piki yakaladım aksam kacirmam dedim yakaladim dedim aksama kalmadan oglen çatladı... mesela sabah 9da pik oluyorsa aksam 6-7 gibi en gec silikleşiyor seninde büyük ihtimalle benim gibi kisa sürüyor pikin

Canım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun 3 ün de bişeylerden şüphelendim 2 test yapmıştım canım biri 13.30 da diğeri 22.00 de.22.00 de olan bi tık silikleşti.Büyük ihtimal dediğin gibi oldu

Eklentiler

• A9EC4BE5-99F3-4D02-8B7E-A2436947BE10.jpeg
    194,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 51FDF113-B522-4E04-A653-0DAF3E29876B.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…