Hamile kalamayan anneler bu dediklerimi yapın🤰🏻

Ay demekki öyle dediğiniz gibi, 2 gün adet oldum cuma günü başladı ama sonra kesildi, 2 günde oldum olmadım 2-3 damla geldi sadece birazda bundan heveslendim

Valla tatlim hayirli olsun darısı başımıza çok sevindim Çaksir koku suyunu ben de kullanıyorum 2 ay donemi yumurtlama gününe kadar kullandık hem eşim hem ben ilkinde olmadi 26 gün sürer benim adetim bu ay ise 29. Gün gördüm kırmızı kartı lakin 4 gün geçti ara ara kramplarım oluyor geçiyordu dedim oldu bi sefer herhalde ama sonra çok enteresan 29. Gün leke oldu kahverengi sonra olmadi ama ertesi gün kırmızıya donunce tabii hamis olma ihtimali kalmadi ama yine de sevindim 8 yıldır hiç bu kadar gecikme yaşamamistim hayali bile güzeldi inş rabbim gerçeğini de gösterir.Ben de instagramda keşfettim bunu ve defalarca hamile kalan insanlar var ne tedaviler atlatmış neler yaşamışlar ama bu caksir sahane birsey benn inaniyorum sifamizi onunla bulucaz Allahin izniyle caksir suyuyla bebeğimiz olacak ...

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Merhaba Öncelikle tebrik ederim
Benim adet düzensizliğim var doktor ile görüştüm primolut kullanıyorum şuan sizce adet olduktan sonra yumurtlama da hamile kalırmıyım

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
Benim de iki aydır aynı şekilde oluyor. Adetim 6 gün sürer ama geçen ay ve bu ay 3gune kesiliyor. Doktora gittim geçen hafta perşembe günü bunu da söyledim. Rahim kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir dedi. Herhangi bir kist falan yok dedi.

bende de kist falan yokmuş. muhtemelen dediğin gibi vücut kendini hazırlıyor bebek istiyoruz çünkü

Ya benim adetim bitiyor 2 gun sonra yumurtlama catlama oluyor ben hangi ara içicem bu kürleri 3 gun içsem ne faydası olucakki cok sacma döngüm var 25 gunde bir düzenli olurum bide
25 günde oluyorsanız 11-12-13 günlerde yumurtlama olması gerekiyor adetten 3 gün sonra yumurtlama olduğuna emin misiniz doktor mu söyledi kendiniz yumurtlama testleriyle takip ettiyseniz çok güvenmemenizi tavsiye ederim doktor takibi ve evde yapılan testler farklı sonuçlar veriyor

Evet yumurtlama testiyle bunu keşfettim 3 aydır kullanıyorum 3 aydırda adet bitiminden 3 gun sonra falan pik gösteriyo sonraki gunde catlama gösteriyor yani toplamda adetin 8.9.günleri yumurtlama catlama görmüş oluyorum. Dediginiz gibi testler de yanlıslık olabilirde tabi olası durum

Kesinlikle kadın doğum doktoruna gitmenizi tavsiye ederim orda Yumurtlama gününü 3-4 gün sonra görme ihtimaliniz yüksek ben de testlerde takip ediyordum gittiğimde bambaşka bir sonuç gördüm siz 8-9. Gün çatlama görürsünüz ama gerçekte 11-12. Gün çatlama oluyor olabilir ve yumurta da 48 saat Yaşarsa 13–14. Günler bile gebelik için önemli olabilir siz önemli günler bitti zannettiğinizde gebelik oluşacak olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…