Hamile kalamayan anneler bu dediklerimi yapın🤰🏻

Siz suyunu mu kullandınız. Bende bu ay soğan kürü denedim. Tutmazsa bidahaki adetten sonra çakşırı denemeyi düşünüyorum

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Evet çok silikte olsa bir çizgi var. Tekrarlayın bence testi regl olmadıysaniz eğer

Bende gördğm hayali çizgiyi canım belli bence kan testi vermelisin

Bebeğini hayırlisiyla kucağına al inşallah canım :) bende iki yıldır evliyim bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim iğneler ilaclar, denedik doktor hep bu ay gebelik bekliyorum dedi ama olmadı ne yazık ki polikistik over hastasıyım bu arada. Neyse bende çakşır kökü suyunu gördüm sonra kullandım bir kaç ay ama ne yazık ki ben sonuç alamadim. Belki de kafaya çok taktigim için olmadı, sürekli gebelik beklentim vardı çünkü. Sonrasında bıraktım çakşır içmeyi tekrar doktora başladım umarım bu ay sonuç alırım. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Dualarında beni de unutma olur mu

Bende deneyeyim çakşır suyunu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin şükür bi tane var ikincide 1 senedir olmuyor

İnanın hiç duymadım Valla ben instagramdaki bayan vesilesi ile kullandım bende hic birsey olmadı :)

Merhaba insallah faydasını görürsün Yoğurda koyup yiyebilirsin aklıma başka bişide gelmedi şimdilik :)

Çok teşekkür ederim Deneyin mutlaka ben vesileyim insallah güzel haberleri alırsınız

Çok duacıyım herkese tabi ki Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin Ama dediğim gibi yapın reglinizim bittiği gün veya ertesi gün ilişkiye girin ve o gün çakşır kullanmaya başlayın. Her sabah aç karnına içtim ben yarım çakşır üzerine de yarım su ekledim bir hafta veya iki hafta icin yumurtlama gününüzü bilirsiniz ona göre için :) birde ben yumurtalık masajı yapıyordum arada youtubedan bakıp yapın sizde belki faydası olur :)

Ben rüya görmüştüm kız bebek emziriyodum diğer hafta hamile oldugumu öğrendim demek ki bazen bilinc altı olabiliyor olsun üzülmeyin hayırlı zaman olsun insallah insallah o haberi en güzel ve en kısa zamanda alırsınız

Masajı ilk defa duyuyorum. Yapicam çok teşekkür ederim. Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…