Hamile kalamayan anneler bu dediklerimi yapın🤰🏻

Hayır reglim 16 subatta bitti 17 subatta değerlendirdim daha sonrada 2 - 3 günde bir oldu :)
Hayırlısı olsun çok Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Peki sen sence adet bitimi mi yoksa yumurtlama zamanında mi olmuştur bu adet bittikten sonra olayını Bayadır burda duydum.. Caksir suyunu incir, çörek otu vs bende duydum ama hiç uygulamadim ilk çocuğumda hiç böle bisiler denemedim soğan kürünü duydum ve ona başladım 2 düşügumde var ilk normal doğum sağlıklı bir evladım 2 si kimyasal 2 si Dr kese küçük dedi onedemek onuda anlamadım oda düştü Allah ol derse olur sağlıkla insallah

Ben bundan once hep yumurtlama günüme göre takip ediyodum ama dediğim gibi hep tek çizgi gördüm. Ama bu sefer regli günüm bittiğinde girdim onuda birisinden duydum 3 cocugu vardı o ablanın bence oda etki etmiştir Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin insallah

Ya benim adetim bitiyor 2 gun sonra yumurtlama catlama oluyor ben hangi ara içicem bu kürleri 3 gun içsem ne faydası olucakki cok sacma döngüm var 25 gunde bir düzenli olurum bide
Adetten hemen sonra ne kadar erken oluyormuş.
Normalde klasik 14.gün denir ya, herkesde geçerli olmuyor işte.
Senin genelde adet sonrası mı oluyor?

Regl bitiminde hamile kalmış olabilir misiniz?
Bende öyle denedim bu ay. Hatta iki gün sonra leke geldi pembemsi onu da anlamadım ne olduğunu.
Batı bekliyorum.

Adetten hemen sonra ne kadar erken oluyormuş.
Normalde klasik 14.gün denir ya, herkesde geçerli olmuyor işte.
Senin genelde adet sonrası mı oluyor?
Evet nadir vakayım bence adetim 4 gün sürüyorya adetin 8. Günü yumurtlama 9 çatlama bazen 10.gun catlama ama hep düzenli adet ve yumurtlama

Inş canım ya. Sende de pembe leke gelmiş mıydı adet sonrasında?
10 günüm var sadece kabizim bu belirti olmaz di mi?
Yok bende hiç bişey olmadı yerleşme kanaması dahi olmadı kafanıza çok takmayın unutun şu 10 gün önceden yazdıgım gibi ilk 4 5 ay denemede hep olucakmı dıye bekledim tetikte resmen ama hamile oldugumu öğrendiğim ay bir kere bile düşünmedim :) stres yapmayın dua edin ben birde işe giderken bu ay ya Fettah ya bais esmasını cektim cocuk icin okunuyor hayırlı ise nasip et yarabbim demiştim değilse hayırlı zamanda olsun diye gerçekten de bıraktım giç düşünmedim demek ki bu ay hayırlıymıs cok sukur rabbime sizde kendinizi Allaha emanet edin rahatlayın bu esmayı çekin inşallah gönlünüze göre olur her şey

Özelden yazdım canım.

Biz de eşim için kür hazirliyorduk ama orda da kadınlar da bu kürü hazirlayabilir ama kadınlar bu küre çakşır kökü eklemesin sadece erkekler eklesin diyordu bir de bir kaç kişinin değerlerini çok etkilemiş bu çakşır kökü enzimleri filan yükseltmiş

Hayırlı olsun bebeğiniz güle güle doğurun ve büyütün inşallah Bende büyük adete bir gün kala erken gebelik testi yaptım böyle çıktı ama aşırı bakarak gördüm acaba diyorum ben mi gördüm bu çizgiyi

Eklentiler

• 340A0059-B6EF-49B8-8C1B-ABF38605504B.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 614
  • 77952FC8-B082-4D98-B34B-9F80BB1EA4EB.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 561
Meraba ben de kaç aydan beri klomen+çatlatma iğnesi vuruldum ama gebelik elde edemedim.Bh ay da klomen son kez içtim yumurtaliklarim buyumedigini söyledi doktor.Yumurtaliklarim tembelmis.Bende senin bu yazını gördüm.caksir tozu aldım dün.Toz halinde nasıl kullanılır bı fikrin var mı birde ne kadar süre içtin

Hayırlı olsun canıım Çakşırı daha önce çok duydum ama geçiştirdim. Ben de mayıs 2020’de evlendim. Çok güzel anlatmışsın beni teşvik ettin. Haftaya regl olacağım, bitince ben de başlayayım bakalım. :)

Ben kök halinde almıştım çakşır kökü hazırıda var hazır suyunuda alabilirsiniz
Ben bu ay o kadar kendimi inandırmıştımki hamile olduğuma, 5 gün üst üste rüyamda hamile olduğumu öğrendim, kahve falımda bile bebeğimin olacağı çıkmıştı kaç defa, adet gününe kadar bekledim kan testine gidecektim bu cuma ama herşey kısmet işte cuma sabahtan uyanır uyanmaz elime testimide aldım lavaboya giderken bi his geldi adet olduğumu anladım, eşim uzman olduğu için 6 ayda bir geliyor suriyeden, ve yine hamile değilim, böyle dediğime bakmayın 7 aydır evliyim ama çok aşırı istiyorduk ikimizde, kısmet herşeyadetimin ikinci günü bugün, bi mucize olsada hamile olmuş olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…