Hamile kalamayan anneler bu dediklerimi yapın🤰🏻

Geçenlerde yazmıştım buraya lekelenmem var diye 3 gün adet olduğum gibi yoğun olmadı ama lekenlenme şeklinde az da değil di.27 nisan da oldum tekrar 22 mayısda olmam gerekirken 12 mayısta oldum ve 3 gün sürdü.Adrt kadar çok değildi ama lekelenme kadar da az değildi.Yerleşme kanaması olabilir mi acaba

Aşılama yaptırdım koşturmadan yazamadım kusura bakmayın 3 mayısta pik görmüşsünüz gibi geldi diğerlerinde silikleşmeye başlamış koyu olduğu günleri değerlendirebildiniz mi

Arkadaslar merhaba adetin 3. Gunu test yaptirdim haftaya doktora gostericem degerlerim
Fsh 19
Lh 11
Amh 4.5
Estradiol 27.4
Prolakatin 11.7
Fsh ve lh degerlerin yuksek gozukuyo nedersiniz bu testler icin

Lütfen Allah rızası için banada yardım edin bende düzensizlik var 1senelik evliyim korunmasız ilişki olmasına rağmen kalamiyorum doktora gittim Duphaston ilacı verdi ve bana kullan adet olduğunda gel hormon testleri yapıcam dedi ilaç bitti 3 gün oldu ve ben hala adet olamadım düzensizlik için faydası olurmu lütfen yardım edin . Hayırlı olsun ablacım rabbim kucağına sağlıklı almayı nasip etsin

Yumurtlama mı acaba yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 2DE6080B-CAD6-4988-8782-E42CF2B40D23.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 4D3C87FF-2588-4B3E-AD44-86FB6BA0E515.jpeg
    234,7 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaslar merhaba adetin 3. Gunu test yaptirdim haftaya doktora gostericem degerlerim
Fsh 19
Lh 11
Amh 4.5
Estradiol 27.4
Prolakatin 11.7
Fsh ve lh degerlerin yuksek gozukuyo nedersiniz bu testler icin
FSH yüksek olması çok önemli değil AMH gayet iyi yani yumurta rezervin gayet iyi.. hiç canını sıkma en kotu ihtimalle tedavi ile gebe kalirsin sen yumurta kalitesi için takviye al bence

Hamile kaldınız mı peki kullandıktan sonra etkisini gördünüz mü

Bu çakşır bitkisinden bahsettiniz mi doktorunuza. Doktorlar kafanıza göre bitli çayı içmeyin içindeki değerlerden dolayı sıkıntı olabilir diyor

Canım bu çakşır otu düşük yaptırır mi?

Çakşır otunu nasıl yapıyoruz ayrıntılı anlatır mısınız denemek istiyorum

Ya benim adetim bitiyor 2 gun sonra yumurtlama catlama oluyor ben hangi ara içicem bu kürleri 3 gun içsem ne faydası olucakki cok sacma döngüm var 25 gunde bir düzenli olurum bide
Bende aynı şekilde 12. Günde yumurtlama günüm canım sen hamile kaldın mı

Yumurta çatlatma iğnesi nasıl oluyor doktor nasıl hastalarda öneriyor benim pko var istesem yapılmasını nasıl bir süreç oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…