Hamile kalamayan anneler bu dediklerimi yapın🤰🏻

Belki 2 mayis gecesi pik olmuştur adetten hemen sonra mi basladin ovulasyona yoksa 3unde mi basladin ? Bu arada testin markasi ne merak ettim ?

Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir haber Allah isteyen herkese nasip etsin Yalnız şunu söylemek istiyorum çakşır FSH yükseltiyor. Daha çok erkekler için. Ben gecen yıl içtim 7 olan FSH 13 oldu ödüm patladı. Çörekotu tarçın bal ve incir bunlar yumurta geliştiriyor evet çok etkili fakat bunlar da prolaktin hormonunun yükselmesine sebep oluyor. Bunları da bırakmak zorunda kaldım. Yani tüketim öncesi hormon testi yapılır ona göre hareket edilirse daha iyi olur. Gerçekten paylaşımınız için çok teşekkürler tekrar hayırlı olsun dediğiniz gibi stres yapmamalı fakat o nasıl olacak kendi adıma inanın bilmiyorum çok zor

Ya benim adetim bitiyor 2 gun sonra yumurtlama catlama oluyor ben hangi ara içicem bu kürleri 3 gun içsem ne faydası olucakki cok sacma döngüm var 25 gunde bir düzenli olurum bide
Yumurta olgunlaşıp çatlıyor ne güzel içmeyin bence gerek yok öyleyse çakşır FSH artırıyor büyümeyen yumurtalar için ideal

Yumurta olgunlaşıp çatlıyor ne güzel içmeyin bence gerek yok öyleyse çakşır FSH artırıyor büyümeyen yumurtalar için ideal
Yok çakşırı içmedim ama hayıt otu kullandım adetim i 3 gün geciktirdi ve adet kanını azalttı sancıyı da kesti. İyimi kötümü bilemediğim icin onuda içmeyi bıraktım kısmet diyorm artık

Hayıt FSH yüksekliği için içilir ben çakşır içtiğimde FSH ım yükseldi hayıtla düşürdüm. Hayıt aynı zamanda prolaktin yükseltici. İçinde östrojen hormonu var rahim duvarı ince olanlar da kullanır. Testere dişli Aslan pençesi hem FSH hem prolaktini düşürüyor

Ozaman tam muayneden geçtikten sonra tekrar baslicam bilgiler icin size cok tesekkur ederm Allah herkese hayırlı evlat nasib etsin

Her gün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum 13.30 ile 15.00 arası oruç tutuyorum sıvı alımı sıkıntısı da yok ama benim testlerim 3 mayıstan sonra neden her geçen gün soluklaşıyordur acaba yardımcı olur musunuz lütfen bugün belli belirsiz çizgi

Eklentiler

• 35A08DFC-6183-4927-AD16-B4AA3E31DB8E.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 79
Ozaman tam muayneden geçtikten sonra tekrar baslicam bilgiler icin size cok tesekkur ederm Allah herkese hayırlı evlat nasib etsin
Amin inşallah bize de nasip olur. Forum çok güzel buradan bir sürü bilgi öğrendim ben de yaptığım uygulamaların sonucunu aktarmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Allah yardımcımız olsun

Yumurtanız çatlamamış büyük ihtimal. Bir doktora gitseniz iyi olur çatlamayan yumurtalar bazen kiste dönüşebiliyor ama korkmayın önemli değil kayboluyor zaten. En azından öğrenmiş olursunuz net bilgiyi doktorunuzdan

Öncelikle hayırlı olsun M martsurprizi .

Ama keşke önce idrar yolları iltihabınızı tedavi ettirseydiniz. Doktora kızıp doktordan kaçmanız biraz cahilce olmuş. Hamilelikte idrar yolları ilthabı çok fazla görülüyor ve bebek için tehlikeli. Bu süreçte antibiyotik kullanmak zorunda kalmanız daha zor olacaktır.

Bir de gerekli hormon testleri yapılmadan çakşır içilmemeli.

Önceliğimiz doktora gidin sorunu öğrenin tavsiyesi vermek olmalı belki de :)

Bende hayıt tohumu kullandım 15 gün kadar ve adetim11 gün gecikti testte çıkmadı bekliyorum ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…