• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamamak

esmanur7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
323
162
53
35
merhaba bayanlar ben yenıyım burada ve kafamda deli sorular .. bi kardeş yapmaya karar verdık bu ay olmadı tamda bugün test yaptım negatif çıktı belki geç döllenmem oldu derken iki saate kalmadan adet oldum ☹️Şimdi asıl sorum şu ilk çocuğumuzda ilk denemede tek ilişki ile kaldım ama bu sefer bir ay içinde çok kere ilişkiye ragmen olmadı doktoruma şu ara ulaşamıyorum ve korkuyorum bende bi sorun mu var yada gerçekten geç döllenmede olabilirmi bunlar☹️

Merhaba. Geç döllenme olsaydı adet olur muydunuz ki bilemiyorum. Benim de adetim gecikeli bugün 6. gün ama hayırlısı inşallah isteyen herkese nasip etsin

bende bilemedim ‍♀️ Sizin gününüz baya geçmiş inşallah kavuşursunuz bebeginize☺️Amin inşallah

yaş ilerledikçe eskisi gibi öyle hemen hamile kalamıyoruz canım maalesef ben oğlumdan önce 2 kere hamile kaldım kaza ile oldu hemde ama düştüler sonra oğlumu istedik yine hemen oldu ama şimdi 3 yıldır kardeşi olsun diye uğraşıyoruz tüp bebek bile denedik ama olmuyor bizde bıraktık artık uğraşmayı amh düşmüş 0,76 ya zor biraz artık maalesef ama yaşın gençse biraz üstüne düşersen yediklerine içtiklerine dikkat edersen olur inşallah

Benimde aklıma o geldı aslında yaştan dolayı olabilir daha 28 yaşım ama o bile fark edıyor demekki hic beklemiyordum olumsuz sonuc zor bi durummus☹️Basin saolsun insallah bi kardes gelir yavruna tez zamanda

Geç döllenme ve adet olmuş biri olarak söylebilirim ki evet adette olsanız hamıle olabılırsınız bakınız ben 4.ayımı bıtırmek uzereyım :anneadayı::deli:

Geç döllenme ve adet olmuş biri olarak söylebilirim ki evet adette olsanız hamıle olabılırsınız bakınız ben 4.ayımı bıtırmek uzereyım :anneadayı::deli:
Yaa ne güzel allah kucaginiza almayida nasip etsin. Umarim bendekide öyledir kardes bekleyen hergün anne ne zaman gelecek diyen bi minigim var cünkü her ayi kayip olarak görüyorum

Merhaba aekadaşlar bende yeniyim, yazmadan geçemedim konuyu görünce, 4 yaşında bir çocuğum var ve iki yıldır kardeş istiyoruz, ilk bir yıl kendi kendimize denedik, olmayınca ikinci yıl dr.a gittik, yumurta geliştirci iğneler, çatlatma iğneleri yapıldı. rahim filmi çekildim, yumurta rezervime bakıldı, ve daha birçok test yapıldı, ne hamile kalabildim nede bir sorun bulundu, eşimde de aynı şekilde sorun bulunamadı ve biz sebepsiz interfilite tanısıyla tüp bebeğe yönlendirildik , bu arada yaşım 34. Maddi olanaklar nedeniyle hemen tüp bebeğe başvuramadık ve bu arada 5-6 ay zaman geçti, bu ay adetimin ikinci günü tüp bebek için dr.a gitmeye karar vermiştik ki adetim gelmedi, evet bir mucize oldu bu ay ve idrarda şuan çift çizgiyi gördük, pazartesi dr.a gidip inşallah ultrasonda da göreceğiz mucizemizin kesesini. Asla ümitsizliğe kapılmayın, bende çok ümitsizdim şu ana kadar, bu yazım sizlere moral olsun, asla moralinizi bozmayın, çok da kafanıza takmamaya çalışın, Rabbim ol derse olur, isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim

Merhaba aekadaşlar bende yeniyim, yazmadan geçemedim konuyu görünce, 4 yaşında bir çocuğum var ve iki yıldır kardeş istiyoruz, ilk bir yıl kendi kendimize denedik, olmayınca ikinci yıl dr.a gittik, yumurta geliştirci iğneler, çatlatma iğneleri yapıldı. rahim filmi çekildim, yumurta rezervime bakıldı, ve daha birçok test yapıldı, ne hamile kalabildim nede bir sorun bulundu, eşimde de aynı şekilde sorun bulunamadı ve biz sebepsiz interfilite tanısıyla tüp bebeğe yönlendirildik , bu arada yaşım 34. Maddi olanaklar nedeniyle hemen tüp bebeğe başvuramadık ve bu arada 5-6 ay zaman geçti, bu ay adetimin ikinci günü tüp bebek için dr.a gitmeye karar vermiştik ki adetim gelmedi, evet bir mucize oldu bu ay ve idrarda şuan çift çizgiyi gördük, pazartesi dr.a gidip inşallah ultrasonda da göreceğiz mucizemizin kesesini. Asla ümitsizliğe kapılmayın, bende çok ümitsizdim şu ana kadar, bu yazım sizlere moral olsun, asla moralinizi bozmayın, çok da kafanıza takmamaya çalışın, Rabbim ol derse olur, isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim
ne güzel bir mucize yasamissiniz tebrikler hepimize nasip olsun inşallah siz iki yıl denemişsiniz ben bir ayda olumsuz olunca yıkıldım aslında sabır sabır tek çare haklısınız

Bende 2. Uğrasanlardanım benımde 3 yıl oldu aeada bır kaybım oldu

Evet canım konu da acmıstım hatta. Allah razı olsun darısı tum ısteyenlerın basına:anneadayı::nazar:
Aminn inşallah ❤️ benim de adetim 7 gün gecikmeli geldi bu ay. Bugün adet oldum ama normal adet olucağm tarihte başladı bel ve kasık ağrılarım. Normalde hiç belim ağrımazdı ve hiç sarı akıntım olmazdı hamileyim sandım ama bugün kırmızıları gördüm :)

Aminn inşallah ❤️ benim de adetim 7 gün gecikmeli geldi bu ay. Bugün adet oldum ama normal adet olucağm tarihte başladı bel ve kasık ağrılarım. Normalde hiç belim ağrımazdı ve hiç sarı akıntım olmazdı hamileyim sandım ama bugün kırmızıları gördüm :)
Valla bende aynı sekılde her ay goruyodum o akıntıların arkasından gelen kırmızı kartları. Yıne umutsuz oldugum bı ay kırmızıları yedım temızlendım dr gıttım ve surprızzzz bebıs gelıyor. Gıtmesem hala adet oldugumdan kim bılır belkı bebek kıpırdamaya baslayınca gıdecektım tam bı rezıllık olacaktı cevremdekıler doktorlar falan ohaa be derlerdı:KK53:

Valla bende aynı sekılde her ay goruyodum o akıntıların arkasından gelen kırmızı kartları. Yıne umutsuz oldugum bı ay kırmızıları yedım temızlendım dr gıttım ve surprızzzz bebıs gelıyor. Gıtmesem hala adet oldugumdan kim bılır belkı bebek kıpırdamaya baslayınca gıdecektım tam bı rezıllık olacaktı cevremdekıler doktorlar falan ohaa be derlerdı:KK53:
Ahahha kesinlikle :KK30::KK70:sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başıma :KK73:

merhaba bayanlar ben yenıyım burada ve kafamda deli sorular .. bi kardeş yapmaya karar verdık bu ay olmadı tamda bugün test yaptım negatif çıktı belki geç döllenmem oldu derken iki saate kalmadan adet oldum ☹Şimdi asıl sorum şu ilk çocuğumuzda ilk denemede tek ilişki ile kaldım ama bu sefer bir ay içinde çok kere ilişkiye ragmen olmadı doktoruma şu ara ulaşamıyorum ve korkuyorum bende bi sorun mu var yada gerçekten geç döllenmede olabilirmi bunlar☹
Merhaba bende aynı durumdayım tam 6 ay oldu :(

Ilk cocuguma hemen hamile.kaldim.ikinciye 6 aene oldu kalamadm insallah cok beklemessin

Back