Hamile kalamama nedeni sizce bu anlattigim olur mu?

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.847
3.428
133
Merhaba arkadaşlar. Genelde bilimsel düşunurum ama büyü gibi şeylerin olduğuna da inanirim. Benim kayinvalidemin ablasi çok kindar igrenç biri. Ablasina beddualar etmiş, evinde hep büyüyle falan uğraşir. Yani ne işini halletmek isterse, kimden nefret ederse falan hemen büyülere yonelir. Kv.im hasta çocuklari oldu. eşim normal aralarinda. Hep hastalarla uğraş gun yuzu gorme diye beddua etmiş kv.me. iki hasta çocukla uğraşdi. Sonra oğlu vefat etti annesi yatağa düştü ona bakdi. Annesi vefat etti babasi yatağa düştü. Bizim düğünumuz olacak ayda kv.in babasi yere düşdü kalçasini kirdi. Ondan sonra yatalak oldu. Her gece uyanir kv bir dakka uyku uyuyamaz. Sinir hastasi oldu kadin. Yani bir gün yüzü goremiyorlar. Soyunhz kurusun diye de sozler soylemiş. Büyü yapti mi nr yapti bilmiyorum. Ama şu an en istemediği şey bizim mutlu olmamiz. Eşim doktor. Kalp damar cerrahi. Tüm akrabalarinda hep kiskanildi. O yuzden bizi bir çift olarak gordulerse ya ben yataklara duwerim ya eşim kazadan doner. Yani böyle illet bir durum. Kiskanilicak hiçbirşeyimiz yok. Belki o kiskananlar bizden daha guzel hayat yaşiyor. Ama biz hep gozlerine batiyoruz. Ben büyüyü surelerle falan kendim nasil uzerimizden ata bilirim? Falciya falan asla gitmem. Anlata biliyor muyum acaba? Azerbaycanliyim o yuzden cümle yapimda yalnişliklari onemsemeyin lutfen

Boyle konular acmak yasak ama yazayim 7 ayetel kürsi, 3 felak 3 nas oku eve girerken,evden cikarken yada bi kalabaliga girerken falan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…