Hamile kalamadım

bebisimolsun2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
94
23
3
27
Merhaba herkese iyi bayramlar..
Arkadaslar bn 13 aydır ewliyim 8 aydır bebek deniyoruz ama hamile kalamadım kadın doğuma gitmiştim bebek istıyorum die alttan falan muayne olmustum bi sorun yok ama bir yıl içinde olmazsa gelirsin demişti. Balık etli biriyim ewlendıkten sobra adetim 28 günden 35 e cıktı 8 aydır da yumurtlamayı anlayıp çocuk denıyıruz ama olmuyor psikolojim bozuldu düşünüp duruyorum napmam gerekiyor acaba bi sıkıntım mı var boyle deneyıp be kadar da hamile kaldınız yazarsanız sevınırım

1 sene boyunca olmazsa doktorlar müdahale ediyor. Ovulasyon günlerinizi takip edin ve gün aşırı birliktelik yaşayın.
Rabbim size de evlat nasip etsin.

1 sene boyunca olmazsa doktorlar müdahale ediyor. Ovulasyon günlerinizi takip edin ve gün aşırı birliktelik yaşayın.
Rabbim size de evlat nasip etsin.
Aminnn inşallh Gercekten düşünmekten psikolojım alt üst oldu kendımı iyi hissetmemeye başladım ve etrafin sorması bnı dahada üzüyor bu ay adetimden sonra tekrar gidicem doktora umarım herşey güzel olur

Sadece siz değil, esinizin de muayene olması lazım. Kafanıza taktikca gerilirsiniz. Ayrıca daha yeni evlisiniz. Evliliğin tadını çıkarın. Soranlara da size ne deyin. Gelip kendileri bakacak sanki? Bekara boşanmak kolay diye bir laf var.

Öyle tabi ama milletin agzı torba değilki büzesin sizinle aynı zammda ewlenenler doğurdu diyen bile var be ben herşeyı kafama takan bi insanım

Öyle tabi ama milletin agzı torba değilki büzesin sizinle aynı zammda ewlenenler doğurdu diyen bile var be ben herşeyı kafama takan bi insanım
Ben 9 sene sonra doğurdum. Sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez. Bana kv bile karışması, hatta konuşanları susturdu. Ne zaman isterlerse yaparlar diye. Bana sorana düşünmüyoruz daha erken dedim hep. Ya da gelip sen mi bakacaksın çok kolay bir ismis gibi söylemelerine kızdım. Hiiic takmayın boşverin. Evliliğin tadı çıkmadan yapmayın. Bu sefer kendinizi maalesef çocuğa adayip, eşi bosverebiliyorsunuz.

Zaten psikolojik baskı yüzünden kendımı cok rahatsız hissediyorum artık sorana nasip yeni ewliyiz diyorum. Öyle bi psikolojideyim ki adet olunca aglıyorum artık neden olmuyor die ama herseyın de bi vakti var biliyorum inş bi sorunumuz cıkmaz inş Rabbim gec etsin güç etmesin

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bir süre sonra susarlar nasilsa. Psikolojinizi etkileyen insanlarla görüşmeyin. Üzmeyin de kendinizi. Her şeyin bir vakti vardır. Hayatın döngüsü. Benim teyzemin 25 sene sonra oldu çocuğu mesela.

Amin cok tesekkür ederim desteginiz için Aslında daha yaşımız 25 daha yeni ewliyız deyıp üzmemeye calısıyorum kendımı eşimide .Allhım bilir vereceği vakiti kimsenıj kucagını boş koymaz inşallh

Aynen öyle daha çok gencsiniz. Abla tavsiyesi olarak gör bu dediğimi naçizane. Gezin, tozun, evliliğinizi yaşayın. Bırakın çocuk geleceği zamanı bilir.

35 yas altinda 1 sene korunmasiz iliskiye ragmen hamile kalinmazsa doktorlar mudahele ediyo. Sadece sizin degil esinizinde sperm degerleri bi etken mesela sizinde hormon testleri yaptirmaniz gerekebilir

Canim 16 ay sonra geldi hamilelik her sey normal ve sikintisizdi bende esimde bi problem cikmadi ben ve esim bi cok kez gorunduk doktora testlerimizi yaptirdik sorun yoktu. En son dedim ben bi rahim filmi cektiriyim ona niyetledim adeti beklerken reglden 2 gun once hamileligimi ogrendim gercekten bu isler nasip işi vakti gelmeden naparsan yap bisey degismiyo bi sorun varsa onun tedavisini olmak lazim ama her sey normal olupta bebek olmuyosa bu tamamen nasiple ilgili. Kendini pek strese sokmamani tavsiye ederim.

Tesekkür ederim Tekrar bi gidicez doktora herseyın gercekten bir vakti var cok sağolun

Eger karsilikli olarak saglik sorununuz yoksa acikcasi bu sekilde kafaya taktiginiz surece hic olmaz. Ne zaman unutursunuz aklinizdan cikar rahatlarsiniz pat hamile kalirsiniz. Bence biraz gevseyin baska mesguliyet bulun kesinlikle spora baslayin hareket oldugu surece vucut hamile kalmaya daha meyilli oluyor. Ama napin edin aklinizdan cikarin

Tesekkür ederim boyle yapmayı deniycem . Ben gitmiştüm ilk muayne için alttan falan muayne etmişlerdi bı sıkıntı yok demişlerdi bir yıl içinde olmazsa gel demişti doktor kendı kendıme acaba smdi bir sıkıntı olusmus olablirmi die dusunmeye basladım istemsiz yani bişey olsa illa doktor soylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…