• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalabilirmiyim? Test yaptirmak?

isteben

mavili..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
261
1
46
Hollanda
Merhaba arkadaslar,

Ben 1,5 yildir evliyim ve henuz bebek dusunmuyoruz ama merak ediyorum acaba benden veya esimden dolayi cocugumuz olmayabilirmi? Veya bir sorun varsa ve tedavisi uzun surecekse simdiden baslamak isterim. Cocugum olmayacaksada bosu bosuna hayaller kurmayim..

Birden bire bu dusuncelere kapilmamin sebebi yakin bir zamanda gogsumden dolayi buyuk bir ameliyat gecirmis olmam. Bazi seyler daha onem kazandi hayatimda..

Size olan sorum: Bu tarz seyleri ogrenmek icin testler vardir mutlaka diye dusunuyorum, hastanenin hangi bolumunde ne diye randevu almam lazim? (cahilligime bagislayin :)) :emir_bebek:

Merhaba arkadaslar,

Ben 1,5 yildir evliyim ve henuz bebek dusunmuyoruz ama merak ediyorum acaba benden veya esimden dolayi cocugumuz olmayabilirmi? Veya bir sorun varsa ve tedavisi uzun surecekse simdiden baslamak isterim. Cocugum olmayacaksada bosu bosuna hayaller kurmayim..

Birden bire bu dusuncelere kapilmamin sebebi yakin bir zamanda gogsumden dolayi buyuk bir ameliyat gecirmis olmam. Bazi seyler daha onem kazandi hayatimda..

Size olan sorum: Bu tarz seyleri ogrenmek icin testler vardir mutlaka diye dusunuyorum, hastanenin hangi bolumunde ne diye randevu almam lazim? (cahilligime bagislayin :)) :emir_bebek:

kendin için kadın doğuma randevu al ve genel kontrol de vajınal muayene smear testi yapıyorlar direk bide hormon testi iste eşinde spermiygram testi yaptırabilir bende cok mantıklı bende bebek düşünmeye ilk başladım dediler ki 1 sene dolmadan bakmıyorlar tedavi için çiftler 1 yıl denedikten sonra bakıyolarmış bu tarz testleri bende 1 yıl bekledim boşu boşuna cunku bunları yaptırdık ki bende 1 hormon yüksek cıktı şimdi ilaç tedavisi oluyorum keşke diyorum önceden gitseydim bu kadar yıpratmazdım kendimi sizde gdin baktırın herşeye kafanız rahat olur en azından

Merhaba arkadaslar,

kesinlikle cogel biok cook iyi bir kadın dogumcuya gidip muayene olmalısın bende gecen ay gittim kontrol amaclı cook sükür testler temiz cıktı dogurmamam engel bir durumyokmuş bazı sorunlar cıktı benim film sonrası enfeksiyon onuda atlattım cok şükür şimdi doktor kontolunde ve en azından kafam rahat gerisi allahtan diyebilicem

Back