hamile kalabilenler neler uyguladınız

sogukates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
137
67
merhaba hanımlar 1 sene korunduktan sonra çevrenin sormasından bıkkınlık gelince korunmayı bıraktık(eşim korundu) 6 aydır sonuç hep hüsran adetlerim düzenli 25 güne bi oluyo. ilk aylarda takmıyodum sonra her ayın sonu kırmızıları görünce bende stres olmaya başladı.şimdide niye olmuyor telaşına girdim.bu ay adet bitiminde ve yumurtlama günlerimde 3 kez oldu.bu ayda da olmassa tam depresyona gircem artık çok üzülüyorum siz neler yaptınız anlatıverin hele

valla canım ben yumurtlama gününe dikkat ettim benim adetten sonraydı günüm, onun dışında ayakları havaya dikmeyi duymuşsundur heralde, birde stresi bıraktım çünkü her ay negatif görünce insanın morali bozuluyor haliyle, takmadım sonra daha doğrusu çok takmamaya çalıştım

Benimde evlendikten 6 ay sonra oldu. Ama hamile kalmak için neler yapmadim ki :)) hamile kaldigim ay ovulasyon testi kullandim, ayaklari havaya diktim. Normalde iliski hergün olurken gunasiriyiya dikkat ettik. Bol bol dua ettim, meryem süresini okudum sukurler olsun ki Rabbim nasip etti. Darisi size ve tüm isteyenlerin basina insallah :))

ayy inşallah bende hamile olurum kızlar. bu ay ilişki düzenine dikkat ettik. hepsinde kırkbeş dakika kalkmadım ayakları diktim.8 gün var reglime ama bi belirti yok henüz.sadece kremsi beyaz bi akıntı var ama geçen ayda olmuştu o yüzden akıntıyı belirtiden saymıyorum.

Merhaba canım oncelikle sana tavsiyem asla kafanı takmaman biliyorum cok zor takmamak ama inan kafana takmayinca ve Rabbim izin verdikten sonra oluyo ben 2 senelik evliyim ilk gebeligim 9 ay once olmustu fakat kimyasal gebelikti dusukle sonuçlandı. Simdi hamileyim cok istedim cok dua ettim acaba bu ay hamilemiyim diye geceleri uyuyamaz olmustum ama hep sonu hüsran oluyodu. Gecen ay kendi kendime söz verdim asla dusunmemek icin baska seylere hobilere yoneldim. Vee adet gecikmesinden sonra mutlu haberi aldım Rabbime cok şükür. Biraz uzun oldu yazim kusura bakma ama gerçekten hayatini akisina birak dusunmemeye çalış Allahin izniyle sende alacaksın o guzel haberi.

çok sağolun içten cevaplarınız için.Allahım sağlıklı doğumlar bebişlere güzel ömürler nasip etsin. deniycem kafaya takmamayı ama çok zor olacak tabiki. acaba internetten bilgi edinmeyide mi bıraksam sizce.bu da düşünmeme etki ediyo olabilir mi bilemedim.

8 ay deneme ve hüsranlardan sonra en verimsiz diyebileceğim ay banyoda düşüp belimi kırdıktan 1hafta sonra gebe kaldığımı öğrendim anlayacağın canım stresi bırakıp gebelik odaklı yaşamayınca vee vakti gelince oluyor

Aynı benim gibisin :) bende internetten o kadar cok sey arastirdim okudum ki hamile kalmak icin bütün doktor terimlerinin anlamını bile öğrendim o derece yani. Tabi ki internette arastirmak da etkili oluyo sonucta düşündüğün icin arastiriyosun. Bosver herseyi,hayatını yaşa akışına bırak etraf soruya falan diye de kafana takma. Kendine hobi edin ilgini baska seylere yonelt. Inan boyle yaparsan daha mutlu olacaksin

öyle canım ya kendimi araştırmaktan alıkoyamıyorum.ama çalışan biriyim zaten çokta takmaya fırsatım olmuyo aslında.ama şu bizden sonra evlenenler hemen doğuruvermeselerdi keşkem. ama cidden etrafın sormasından değil ama istiyorum bebiş yaa.bakalım 7 gün kaldı regl. karnım şiş gibi akıntım var bide.tabi bunlarada belirti denirse

Anladim canım insallah hayırlı haberi alırsın sende bu ay . Ben adetim 13 gün gecti sonra kanda ogrendim hamile oldugumu bende polistik over var hamile kalmam zordu anlayacagin gec döllenme olmustu benimkisi. Bende ki ilk belirtiler goguslerim cok sismisti cok sizliyodu bide kasikta batmalar ara ara sancilar oluyodu.cok akintim olmadi simdi de fazla yok ara ara oluyo. oyle iste canım belki faydası olur diye yazdim. Inşallah o guzel haberi verirsin bu ay :)

kızlar ayda kaç deneme yapıyorsunuz :)
3 yeterlimi

bence sayısı değil hangi günler yaptığınla ilgili canım yumurtlamayı geçirirsen 20 kere yap olmuyo işte.

çok düşünerek hamile kalan var mı yaa. atamıycam bu düşünceyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…