merhaba hanımlar 1 sene korunduktan sonra çevrenin sormasından bıkkınlık gelince korunmayı bıraktık(eşim korundu) 6 aydır sonuç hep hüsranadetlerim düzenli 25 güne bi oluyo. ilk aylarda takmıyodum sonra her ayın sonu kırmızıları görünce bende stres olmaya başladı.şimdide niye olmuyor telaşına girdim.bu ay adet bitiminde ve yumurtlama günlerimde 3 kez oldu.bu ayda da olmassa tam depresyona gircem artık çok üzülüyorum siz neler yaptınız anlatıverin hele
merhaba hanımlar 1 sene korunduktan sonra çevrenin sormasından bıkkınlık gelince korunmayı bıraktık(eşim korundu) 6 aydır sonuç hep hüsranadetlerim düzenli 25 güne bi oluyo. ilk aylarda takmıyodum sonra her ayın sonu kırmızıları görünce bende stres olmaya başladı.şimdide niye olmuyor telaşına girdim.bu ay adet bitiminde ve yumurtlama günlerimde 3 kez oldu.bu ayda da olmassa tam depresyona gircem artık çok üzülüyorum siz neler yaptınız anlatıverin hele
8 ay deneme ve hüsranlardan sonra en verimsiz diyebileceğim ay banyoda düşüp belimi kırdıktan 1hafta sonra gebe kaldığımı öğrendim anlayacağın canım stresi bırakıp gebelik odaklı yaşamayınca vee vakti gelince oluyormerhaba hanımlar 1 sene korunduktan sonra çevrenin sormasından bıkkınlık gelince korunmayı bıraktık(eşim korundu) 6 aydır sonuç hep hüsranadetlerim düzenli 25 güne bi oluyo. ilk aylarda takmıyodum sonra her ayın sonu kırmızıları görünce bende stres olmaya başladı.şimdide niye olmuyor telaşına girdim.bu ay adet bitiminde ve yumurtlama günlerimde 3 kez oldu.bu ayda da olmassa tam depresyona gircem artık çok üzülüyorum siz neler yaptınız anlatıverin hele
çok sağolun içten cevaplarınız için.Allahım sağlıklı doğumlar bebişlere güzel ömürler nasip etsin. deniycem kafaya takmamayı ama çok zor olacak tabiki. acaba internetten bilgi edinmeyide mi bıraksam sizce.bu da düşünmeme etki ediyo olabilir mi bilemedim.
Aynı benim gibisin :) bende internetten o kadar cok sey arastirdim okudum ki hamile kalmak icin bütün doktor terimlerinin anlamını bile öğrendim o derece yani. Tabi ki internette arastirmak da etkili oluyo sonucta düşündüğün icin arastiriyosun. Bosver herseyi,hayatını yaşa akışına bırak etraf soruya falan diye de kafana takma. Kendine hobi edin ilgini baska seylere yonelt. Inan boyle yaparsan daha mutlu olacaksin