- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi kedidir_kedi
merhaba kızlar, 160 boyunda 54 kiloyum yaklaşık 3 aylık hamileyim. modern, panço tarzı vs kabana ihtiyacım var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kase gri var ben de sifir duruyor 40 tl kargo benden 85 e almistim
Koyu gri kase panco tarzı yarasa kol kapsonlu kaban
160 boya yaklasık diz hizasındadır oldukça boldur hamilelik boyunca rahatlıkla kullanılır
markası seçil.
Fiyatı 40 tl
İnce degil canım normal bildigimiz kaselerdentarzı hoş ama ince gibi gözüküo sanki. fotodan mı öyle yoksa ince kaşelerden mi acaba?
Benim panco icin sordunuz sanırım özelinize yazdım.fiyatı 30 tl olabilme ihtimali var mı peki?
CANIM BEN BUNU 120 TL YE ALDIM 80 TLYE ALMIŞ OLSAYDIM 20 TL YAZARDIM EMİN OL2. el bi kaban için 50 biraz fazla açıkcası. zaten yenileri 70-80 civarında.
Kapanir canim ben de kullandim ustelik ikiz bebeklerime hamileyken yeni duruyopeki 7-8 aylık olduğum da kabanın önü rahat kapanır mı?
SatıldımıBenim panco icin sordunuz sanırım özelinize yazdım.
Satıldımı
Tam resmi varmı ben pek anlayamadım resimden,hamilelikte son 3 ay giyilecek bişey arıyorum,havada çok soğuk kalın olması gerekiyor ama resimden anlayamadım dediğim gibi,bide hangi şehirdesinizDuruyor satılmadı oldukca genistir zayıfsanız üzerinizde büyük durabilir.