Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 4,5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim hamilelik boyunca korunmak gerekiyormu doktorum herhangi bişey demedi sormayıda unuttum Bilgis olan yorum yapabilirmi
Merhaba 4,5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim hamilelik boyunca korunmak gerekiyormu doktorum herhangi bişey demedi sormayıda unuttum Bilgis olan yorum yapabilirmi
Mantıken ve tıbbi olarak yeniden ovulasyon oluşması imkansız. Çünkü beta Hcg yüksek iken ovulasyonu sağlayan LH pikinin olması imkansız.
Dolayısı ile yeniden bir yumurta oluşmaz.
Bu nedenle korunmaya gerek yoktur.
Benimde ara ara kafama takılıyor dünyada örnekleri var hatta Türkiyede genç bir bayan bir aylık hamileyken ikinciye hamile kalmış kaçak yumurtlama deniyordu yanlış hatırlamıyorsam çok ama cokk nadir yinede olabilen örnekler var nadiren olduğu için ben korunmuyorum ara sıra aklıma takilmiyoda digil
şöyle bir olay var dünyada çok çok cok nadir örnekler olduğu söyleniyor ancak normal fizyolojide imkansız olan bir durum ancak bunun dışında asıl önemli olan konu spermlerin dogumu başlatıcı etkisi olması nedeni ile en azından dışarı boşalma yöntemi kullanılmalıdır.