• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Hamile iken Lazer Epilasyon Yaptırabilir miyiz?

klavye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
156
0
96
İstanbul
Merhabalar,
Koltukaltıma 3.seansım lazer epilasyonda ve çok memnunum. Bu arada 4haftalık hamileyim.:nazar: Pek devam etmeme gerek kalmadı koltukaltlarımda fakat emla kremi buradan duymuştum ve genital bölgeye düşünüyordum. Hamile iken lazer epilasyon yaptırabilir miyiz? Bilgisi olan veya yatıran arkadaşlar var mı? Ya da kaçıncı aydan itibaren lazer epilasyon yaptırabiliriz. genital bölgeye emlayı da kullanıp?

benım bıldıgım bebıse zarar verebılır

ben sordugumda olmaz dedıler..

sen yınede doktoruna sor canımm

Hele genital bölgeye kesinlikle yaptırma bile bile lades demek buyasakkelime Ben düşük yapmadan evvel doktoruma sormuştum o da yüz bölgesi olduğu için olabilir demişti ama daha alt bölgelere kesinlikle yaptırma...Bu arada koltuk altlarınada tekrar ağda falan yapma tekrar yaptırana kadar kısalt...

Teşekkürler bayanlar, tabi doktoruma soracağım ama merak işte hani 4haftalık hamileyim ya :)

canım hamile iken lazer epilasyon yaptıramazsın bebeğine zararlı
ayrıca emla krem yazmışsın onuda kullanman bebeğine zarar verir kullanma acıya katlanacaksın mecbur bebeğin için :emir_bebek:

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin...
hamile iken lazer epilasyon bebeğe zararlı....
yaptırma sakın.......

bende lazer epilasyon yapılan bir merkezde çalışıyordum ve hamileyken doktorum laser epilasyon yapılırken orada bulunmamı bile yasaklamıştı ayrıca gbeliklerde ilk üç ay çok riskli bir dönem kendine çok dikkat etmelisin

ben bu konuyu araştırmıştım bir ara,lazer cildin sadece üst tabakasına etki ettiği için bir sakıncası yok ama gebelikte hormonlar kılları da etkilediği için lazerin etkisi azalıyormuş yani gebelik sonrası yapmak daha mantıklı

ben olsam hiç riske girmezdim
hatta süt vermeyi falan da bitirdikten sonra yaptırırdım
ne olur ne olmaz

slm. aslında 3. aydan sonra yapılabilir.Ama doğumdan sonraya erteleyin. Geç olsun, güç olmasın, di mi?

hamilelikte ve emzirme döneminde lazer epilasyon kesinlikle yapılmamalıdır. hamileyken x-ray cihazlarından geçilmemeli, alkol-sigara-asitli içecekler-yeşil çay-kafein ve aspartam içeren ürünler kesinlikle kullanılmamalıdır.

bende bugün 2.seansımı yaptırdım yaza hamile kalmak styorum lazer yapan bayan yyaza kadar yüzde 80 azalır dedi ama tamamen bitmiceği için ve hamilelik sırasında yapmıyolarmış zaten o dönemdede kıllanmada artış falan oluyomuş o zaman bu kadar yaptırdığım seanslar boşamı gitcek kızlar yaza çok var ama keşke yaza kadar bitse

bende bugün 2.seansımı yaptırdım yaza hamile kalmak styorum lazer yapan bayan yyaza kadar yüzde 80 azalır dedi ama tamamen bitmiceği için ve hamilelik sırasında yapmıyolarmış zaten o dönemdede kıllanmada artış falan oluyomuş o zaman bu kadar yaptırdığım seanslar boşamı gitcek kızlar yaza çok var ama keşke yaza kadar bitse

Ben de hamilelik döneminde lazer önermiyorum. Her hamilelikte kıllar artacak die bir durum yok. Bu tamamen kişinin yapısı ile alakalı bir durum. Artsa bile sizi hayattan bezdirecek bir yoğunlukta olmaz. Doumdan sonra da tedaviye devam edin. Hele ki 3-4 seans yaptırıp da hamile kalırsanız eski halinize (lazere başladıınız zaman) dönmessiniz bile. Dolayısıyla seanslarınıza düzenli giderseniz ii olur.

merhabalar,
koltukaltıma 3.seansım lazer epilasyonda ve çok memnunum. Bu arada 4haftalık hamileyim.:nazar: Pek devam etmeme gerek kalmadı koltukaltlarımda fakat emla kremi buradan duymuştum ve genital bölgeye düşünüyordum. Hamile iken lazer epilasyon yaptırabilir miyiz? Bilgisi olan veya yatıran arkadaşlar var mı? Ya da kaçıncı aydan itibaren lazer epilasyon yaptırabiliriz. Genital bölgeye emlayı da kullanıp?

ben hamileleğim sırasında yüksek derece genital bölge epilasyonuna girdim, sonradan öğrendim hamile olduğumu. Bu süreçte bir şey olmadı. Doktora gittiğimde 8 haftalıktı ve kalbi atıyordu. Epilasyonun bir sakıncası olmadığını genitali ertelememi ama koltukaltına girebileceğimi söyledi. 3 gün sonra bir seansım vardı ve koltukatı için gittim. Kontrolüm 2 hafta sonraydı . Gittiğimde kalbi durmuştu:( ve 8 hafta 3 günlükken büyümesi ve kalbi durmuş olduğunu gördük. Tam da lazere girdiğim gün :( doktor hala bununla ilintili olmadığını öyle olsa özel bölgede yüksek derece çalışırken olabileceğini söylemesine karşın bu durum ben de vicdan azabı olarak kalacak :(:( bu yüzden sakın bayanlar ne gerek var. 9 ay bekleyin benim yaşadığımı yaşamayın!!!!

Back