• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile İken Diyet Yapan Var Mı..?

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba bayanlar..Merak ediyorum Hamile iken diyet yapan var mı..? Yaptıysanız nasıl bir yol izlediniz..Paylaşırsanız Çok sevinirim =)))

Tabiki olabilir ama kilo vermeye degil fazla almamaya yonelik olabilir!
Kesinlikle diyetisyen esliginde olmali ve yemen gereken seyleri o soylemeli.
Ben de basta 2 ay yapmistim diyetisyenle fazla kilo almamak icin ama sonra tabi hamilelik oyle bir istah acilma olayi ki butun rejimleri altust edebilecek bisey..
Ama bence kesinlikle diyetisyene gitmeden bebegini tehlikeye atma derim.
Ayrica allah tamamina erdirsin hamileligini insallah cnm..

Tabiki olabilir ama kilo vermeye degil fazla almamaya yonelik olabilir!
Kesinlikle diyetisyen esliginde olmali ve yemen gereken seyleri o soylemeli.
Ben de basta 2 ay yapmistim diyetisyenle fazla kilo almamak icin ama sonra tabi hamilelik oyle bir istah acilma olayi ki butun rejimleri altust edebilecek bisey..
Ama bence kesinlikle diyetisyene gitmeden bebegini tehlikeye atma derim.
Ayrica allah tamamina erdirsin hamileligini insallah cnm..

Amiiin inş. canım teşekkür ederim..Ben gerçekten çok dikkat ediyorum önce bebeğimin neye ihtiyacı varsa onları yemeye çalışıyorum yemekten hiç kısmadım..Ama kontrol altında da tutmak istiyorum çünkü 2 senedir çözemediğim kabızlık problemim var..Şimdi ilaç da kullanıyorum ama pek faydasını göremiyorum doğal olan herşeyi hamilelikten önce de denedim ama olmadı çözemedim..

26+2 günlük hamişim :49::49::49:

Ben hamileyken demir hapı kullanmıstım doktor vermisti tabiki..
O benim bagırsaklarımı cok çalıştırıyordu. Sende etki etmemesi uzucu..
Ama daha lifli gıdalar tercih edip yeni bir beslenme duzenine gecebilirsin diyetisyenle beraber sanırım..
Kadın dogumcuna soyle bence ve sana bir diyetisyen önersin. Eminim kendisinin beraber çalıştıgı bir diyetisyen vardır. Ben oyle yapmıstım.
Cok kilo alman iyi olmuyor bak sonra benim gibi debelenip durursun vermek icin..
Ama en zor emzirme dönemi.
Ben en cok o zaman aldım sırf sutum olsun diye yedikce yedim..Emzirdikce acıktım ve daha da yedim..
Simdi de vermek icin ugras dur..Neyse sen daha bilincli gorunuyorsun..Umarım çözersin sorununu ve saglıkla kucagına alırsın bebegini..

bende hamileyken hem saglikli beslenmek hemde çok kilo almamak için gitmistim diyetisyene ve ozel diyet listesi yaptirmistim.. ama sorki uygulayabildin mi tabiki hayirr.. insan hamile olunca yemek konusunda çok hassas oluyo, aç iken bebek kuçuluyo saniyo :86:

Ben hamileyken demir hapı kullanmıstım doktor vermisti tabiki..
O benim bagırsaklarımı cok çalıştırıyordu. Sende etki etmemesi uzucu..
Ama daha lifli gıdalar tercih edip yeni bir beslenme duzenine gecebilirsin diyetisyenle beraber sanırım..
Kadın dogumcuna soyle bence ve sana bir diyetisyen önersin. Eminim kendisinin beraber çalıştıgı bir diyetisyen vardır. Ben oyle yapmıstım.
Cok kilo alman iyi olmuyor bak sonra benim gibi debelenip durursun vermek icin..
Ama en zor emzirme dönemi.
Ben en cok o zaman aldım sırf sutum olsun diye yedikce yedim..Emzirdikce acıktım ve daha da yedim..
Simdi de vermek icin ugras dur..Neyse sen daha bilincli gorunuyorsun..Umarım çözersin sorununu ve saglıkla kucagına alırsın bebegini..

AmİN inş. Rabbim hepimize sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Doktoruma danıştım fakat çalıştığım ya da önerebileceğim biri yok dedi..Kendim bulabileceğimi söyledi..Kuzenim de yaptı ama ilk 1 ay uyguladı sonra bir yere gitti biri geldi diyet de yalan oldu..Benim bünye tuhaf ya denemediğim şey kalmadı hamilelikten öncede vardı son 2 yıldır bu sorunla yaşıyorum düzene girmedi girmiyor..:84::84::84::84:

Aslında düzenli emzirme kilo aldırmıyor aksine kilo vermenize yardımcı oluyor diyorlar..Benim kuzen de hamilelikde almadı çok sonradan bayaaa bir aldı..Çok tatlı yediğinden sanırım alıkoyamıyorum kendimi diyor.. Hamilelik de emzirme dönemi de biraz tuhaf =))) Bazen bende kendimi tanıyamıyorum :9::9::9:

bende hamileyken hem saglikli beslenmek hemde çok kilo almamak için gitmistim diyetisyene ve ozel diyet listesi yaptirmistim.. ama sorki uygulayabildin mi tabiki hayirr.. insan hamile olunca yemek konusunda çok hassas oluyo, aç iken bebek kuçuluyo saniyo :86:

heheheh :9::9::9:

Gerçekten çok tuhaf bişey =))) Ben çikolatasız duramazdım hamilelikde yiyemiyorum canım istemiyor..Et yemezdim kıyma sadece şimdi hergün et yesem yok demem :66::66::66::66:

Back
X