Sevgilime oral yaptım. Hiçbir vajen penis teması olmadı. Sonra ellerimde sperm kaldığı için lavaboya gittim elimi sabunla yıkadım tuvaletimi yaptım elim vajinama ve deliğine değdi sperm kalma ihtimali olamaz dimi peçeteden gelen spermle hamile kalınır mı peçete sürmüştüm peçetede kuruydu hatırladığım kadarıyla bilmiyorum. Zaten bundan 19 gün sonra 2 gün erken regl oldum. Pedi doldurdu 3-4 gün yoğun sürdü pıhtılıydı. Ama haziranda 13 gün gecikmeli oldum yine pıhtı gelmişti hatta bu sefer daha fazla geldi sanki. Ama kanamam daha azdı. Göbeğimi içime çektiğimde rahim kısmında hiçbir ağrım olmuyor. Herhalde gebe olsam 2 aya yakın olurdu bir acı çekerdim can var içinde sonuçta ayrıca göbeğim otururken eğilirken katlanıyor öyle dümdüz durmuyor hamilelerdeki gibi. 0 ihtimal mı sizce? Profesör Doktor Kutay biberoğlunun nasıl gebe kalınmaz adlı videosunun yorumunda ona sordum "ANLAYANA KADAR DEFALARCA YUKARIDAKİ VİDEOYU TEKRAR TEKRAR İZLEYİN VE EZBERLEYİN. SORUNUZ DEVAM EDİYORSA KURUNTULARINIZ İÇİN YANLIŞ ADRESTESİNİZ" Dedi