Hamile için ne hediye alabilirim?

Thebalrog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
530
1.200
33
Arkadaşlar dert değil ama benim için önemli bir konu. Eşimin kardeşinin sevgilisi hamile. Kız yabancı ve birkaç güne buraya gelecekler. Biraz çekiniyormuş bir de benim kardeşim yaşında çok tatlı birisi. Ben de birşey almak istiyorum bir hamileye ne alınır? Acaba çeyrek alsam çok mu kaba olur? Durumları çok iyi değil bir de şimdi düğün olacak o zamanda bilezik zaten takarız. Ama ne alayım ya da hiç almasam mı?

Dugunde bilezik takicakmissiniz, ceyregi bebek dogdugunda takarsiniz. Hamileye altin takmak pek olmazda, bebek icn biseyler alabilirsiniz. Yatak ,bebek arabasi , havlu takimi kuvet, nevresim takimi yorgan battaniye, ates olcer bakim setii vs. Daha sayamadigim birsuru sey var. Yeni dogum yaptim sayilir bence bu tarz seyler bayagi makbule gecer cunku hediyeler genelde kiyafet oluyor. Bunlar masrafli hic bitmiyor:)

Arkadaşlar dert değil ama benim için önemli bir konu. Eşimin kardeşinin sevgilisi hamile. Kız yabancı ve birkaç güne buraya gelecekler. Biraz çekiniyormuş bir de benim kardeşim yaşında çok tatlı birisi. Ben de birşey almak istiyorum bir hamileye ne alınır? Acaba çeyrek alsam çok mu kaba olur? Durumları çok iyi değil bir de şimdi düğün olacak o zamanda bilezik zaten takarız. Ama ne alayım ya da hiç almasam mı?
Hamile giyim kıyafeti en mantiklisi o yada anne bebek kolyesi gümüş yada altin esinizin kardesi sevgilisini hamile birakacak kadar hızlı cok garippp

Bebeğe altın takılır hamileye sakın takmayın :)
beşik, bebek arabası gibi şeyler alabilirsiniz hem maddi hem manevi birşey olur
Düğünde takarsınız altınınızı veya bebek doğunca
Teşekkür ederim ben de bilemedim altın kaba olur gibi geldi ama emin olamadım.

Söylediğiniz şey çok yanlış. Insanların özel hayatını sorgulamak kimsenin haddine değil.
Madem özelse konu kızın evlilik disi hamileliğini burada neden belirtiyorsunuz hamile bir bayan icin hediye yazardiniz olur biterdi detaya neden iniyorsunuz.

Hamileye neden altın alasınki sakın alma bence saçma olur bebek için birşeyler alabilirsin yenidoğan setleri filan ya da anne için bir takım bakım ürünleri alabilirsin .

Back
X