- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
Allah sabır versin bizeayyy aynı benn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabır versin bizeayyy aynı benn
Sanırım ihtiyacım olan şey bu benimde aklımdan geçiyorOzaman bır sure uzaklaş bence !
Cok Haklısın canım ah keske su umursamamayi bir öğrenebilsem hayat cok guzel olacak o zamanCanım sen niye yemedin ki yemeğini.
Beğenmediyse çektirip gitsin salona ya da aşçı tutsun. Sen şöyle ekmeğini koparıp suyuna bana bana yeseydin ya mis gibi.
Guzellikle dese hayatım bak yemeğin şurası şöyle iyi olmamış nasıl bir çözüm uretsek internetten bakıp beraber yapsak vb. Bak o zaman sen de çok daha dikkat edersin.
Ama yemek iyi değil diye kavga çıkarmak nedir?!! Sofra yemek başında Afedersin ama hayvanlar kavga eder.
İnsan gibi yesin yemeğini.
Yemiyorsa da kendi bilir sen hiç istifini bozma...bak orda hatalisin.
Allah sabır versin bize
Moralini hiç bozma...ben kavga olunca ya da böyle küslük olunca hep içimden derim ki hayat her an değişkendir. ..bu durum da değişecek yani doğanın kanunu bu...Bir şekilde düzeliyor küslük.sonsuza kadar değişmeden kalan hiçbir şey yoktur.Cok Haklısın canım ah keske su umursamamayi bir öğrenebilsem hayat cok guzel olacak o zaman
Zaten guzel söylese sorun yok
Sofraya oturduk oturali koca karı gibi söylendi durdu en son ben patladım o zamanda sözünü kesmişim lafını bitirmemiş diye kızdı Öküz
Ayni benim kocamın tavrı yaa ama ben senin gibi sakin kalamıyorum nasıl başarıyorsun ?Moralini hiç bozma...ben kavga olunca ya da böyle küslük olunca hep içimden derim ki hayat her an değişkendir. ..bu durum da değişecek yani doğanın kanunu bu...Bir şekilde düzeliyor küslük.sonsuza kadar değişmeden kalan hiçbir şey yoktur.
Bak biraz önce olan olayı anlatayım. Eşim aramış beni...gördüm geri aradım dediki seni aradım 3 kere niye dönmüyorsuun dedim döndüm noldu birsey mi oldu. Dedi işte çok aradım da dönmedin de...biraz dinledim sonra direkt konu neydi? Ne için aramistin dedim. Yani öyle yok Özür dilerim yok İşte söyle olduydu filan hiç yok. Direkt konu ne?
Dedi yok birsey.tamam dedim.kapattik.
Sonra aradı akşam yemeğe gidelimmi dedi.
Yani kendine değer vereceksin önce. Öyle gereksiz alttan almalar filan gerek yok.
Evet canım ikimizde istedik ben 25 eşim 27Eşinizde istedi mi bu çocuğu? yaşlar kaç?
Yok canım emin ol sadece sebep bubence altında başka sebep var,kesınlıkle yemek değil...
Benim yaptiklarimdan birkaç örnek vereyim...tabi bunlar yıllarca evlilik surdurdukce öğrendiğim test ettiğim şeyler. Yani sen yeni evlisin sen de yillandikca ogreneceksin canım.Ayni benim kocamın tavrı yaa ama ben senin gibi sakin kalamıyorum nasıl başarıyorsun ?
Terapiste gidin gelmezse boşanmayı düşünmeyi doğumdan sonraya bırakın derim benEvet canım ikimizde istedik ben 25 eşim 27
Benim yaptiklarimdan birkaç örnek vereyim...tabi bunlar yıllarca evlilik surdurdukce öğrendiğim test ettiğim şeyler. Yani sen yeni evlisin sen de yillandikca ogreneceksin canım.
Diyelim kavga çıktı soylenmeler başladı. ..eğer ben kendimi hatalı bulmuyorsam hiç cevap bile vermem...duvar gibi bakarim hic yorum yapmam söylenir söylenir susar.
Eğer hataliysam ve soylenmeleri gurur kirici degilse Afedersin bir daha dikkat ederim derim.yani açıklama yapmam şöyle olduydu böyle olduydu diye.
Haklı olsam da hakliligimi kabul ettirmek için herhangi bir çabaya girmem bildiğimi okurum.
Mesela senin konundan örnek vereyim...
Ben yemek filan yapmam derim hayatim sogandan cok midem bulaniyor dokunamiyorum bile hamilelik...sogansiz yemek olmayacagina gore...
Diyelim yaptim birseyler ve yemeğe söylenmeye başladı. ..sıfır yorumsuz dinlerim cevap filan yok. Bu söylendikce önce zaten yavaştan utanmaya başlayacak.bilinc altı diyecek ne çok konuştun diye. Yorumsuz bir şekilde tabağı sıyırıp karnımi doyurup kalkarim.
Bu dediklerimi tabi bir gurur içinde yapacaksın. Yani ben senle muhattap olmuyorum sen konus konus havasinda.Yani ezilmiş gibi değil.[/QUO
Söylediklerini uygulamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim canım gerçekten çok yardımcı oldun
maşallah bu kavgadan sonra aramız çok iyi hatalı olduğunu farkettiği için sanırım daha bi özen gösteriyor.
burda konu açtığım gün gerçekten çok bunalmıştım ve kapana kısılmış moddaydım şükür ki şuan o halimde geçti hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Allah daim etsin mutlulugunuzu canim muhabbetiniz artsin <3 cok sevindm