Bugün vuracağım simdi bi tane dedi ilk kezbebeğime zarar derken? şiddet mi uyguluyor size eşiniz?
Işle ilgili değil suan tatildeyiz zaten ve ısımız cok rahat o yuzden değilEsinizin isleri nasil? Genellikle is yerinde sorun yasayan erkekler sinirini evden cikarir. Olup olmadik seylere bagirirlar. Eger sadece belli bir dobem boyle kavgaci olduysa sebebi arastirin derim.
Hamileyken kolay degil Allah yardimciniz olsun
Bugün vuracağım simdi bi tane dedi ilk kez
Manevi şiddet boyutu var suan sadece
Hep bunları düşünüyorum
Burda neler okuyoruz Allah yardım etsin onlara da
Ama bu durum beni cok bunalttı sürekli kavga
Ki ben Çocukluğumda da yaşadım bi kavgaları annem daha kardeşlerim dogmadan ayrılacakmış babamla ama vazgeçmiş ben keske o zaman boşalsaydın demiştim cok üzülüyordum çünkü
Simdi ailem iyi ama onca yıpranılmis duygu ve gecen yıl
Ben öyle olmak istemiyorum
Evet canım sanırım suan icin tek çözüm bu umarım ikna edebilirimmobbing uygulanış yani... onun yaptığı şeyde doğru değil. keşke ikiniz birlikte ve kesinlikle bebeğiniz olmadan önce bir profesyonelden yardım alsanız...
birde eşinize bebeğin sadce sizin değil ikinizin olduğunu da hissettirin... yoksa aranızdaki sorunlar çözülse bile bu sefer kocam çocuğumuzla ilgilenmiyor diye konju açabilrisiniz
Sağol canım hayırlısını diliyorum bendeNe diyebilirim ki sen de haklisin tabiki. Zaten ben bosan veya bosanma diyemem. Son karar senin olacak. Umarim senin icin de bebegin icin de en iyisi en hayirlisi neyse o olur. Allah yardimciniz olsun her zaman.
hamile bir eşe böyle davranabilmesi..ki onsuz nefes bile alamıyordum diyorsunuz muhtemelen karşılıklıydı bu duygular..yani başka sıkıntısı olabilir die düşünüyorum ya da bebek düşüncesi onu korkutmuş olabilir o yüzden size yansıtıyordur bence oturup konusun bi sıkıntısını anlayın derim..inşallah böyle devam etmez ve geçici bir süreçtir eşinizinki kaldı ki ben hamile bir kadına bakarken bile duygulanırken gördüğümde karnını sevmeye çalışıyorum tanısam da tanımasam da diğer insanların eşiniz de dahi bu kadr kötü davranması beni çok üzüyor şu an sizi anlaması destek olması gerekirken yaptığına bi bakınSağol canım hayırlısını diliyorum bende
Inşallah doğru olan kararı verebiliriz
Hamileliğimden bu yana maalesef hic öyle hassas olmadıhamile bir eşe böyle davranabilmesi..ki onsuz nefes bile alamıyordum diyorsunuz muhtemelen karşılıklıydı bu duygular..yani başka sıkıntısı olabilir die düşünüyorum ya da bebek düşüncesi onu korkutmuş olabilir o yüzden size yansıtıyordur bence oturup konusun bi sıkıntısını anlayın derim..inşallah böyle devam etmez ve geçici bir süreçtir eşinizinki kaldı ki ben hamile bir kadına bakarken bile duygulanırken gördüğümde karnını sevmeye çalışıyorum tanısam da tanımasam da diğer insanların eşiniz de dahi bu kadr kötü davranması beni çok üzüyor şu an sizi anlaması destek olması gerekirken yaptığına bi bakın
Bu erkekler nedir boyle yaa...disariya melek,konuskan,kendini begendirmekk icin herseyi yapan,eve gelince karisina hayati zindan eden,dirdir susmayan,memnun olmayan tipler...sanki zorla.nikah masasina oturtmus gibi basina kakan.......nefret ediyorum bu tiplerden...... canim karar senin ama.hamileyken ani karar verme.bi destek falan alin.o bebisede yazik iki arada kalir.esiniz belki duzelir.ddiginiz gibi gulun gecin soylediklerine simdilik.ama konusun,skintilarinizi anlatin. Hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah canim.
Aynen anlattığın gibi canım bakalım düzelmesi icin çözüm arıyorum Hayırlısı artıkBu erkekler nedir boyle yaa...disariya melek,konuskan,kendini begendirmekk icin herseyi yapan,eve gelince karisina hayati zindan eden,dirdir susmayan,memnun olmayan tipler...sanki zorla.nikah masasina oturtmus gibi basina kakan.......nefret ediyorum bu tiplerden...... canim karar senin ama.hamileyken ani karar verme.bi destek falan alin.o bebisede yazik iki arada kalir.esiniz belki duzelir.ddiginiz gibi gulun gecin soylediklerine simdilik.ama konusun,skintilarinizi anlatin. Hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah canim.
o zaman dediğim gibi olabilir bebek korkutmuştur bi konusmayı deneyin bence.. benim eşimle sorunlarım evliliğimin 20. günü başladı yaptıklarını anlatmak dahi istemiyorum ama konusunca sıkıntısını anlayınca geçiyor ama onun da sizi anlaması gerek birlikte aşmalısınız bu süreciHamileliğimden bu yana maalesef hic öyle hassas olmadı
Ha hastalandım bebek bakar gibi de baktı Hakk'ını yiyemem ama Bide bu yaptıkları kavgalarımız var ve beni asil Bıktıran bunlar oldu söyle sakin bir hayat istiyorum esime eskisi gibi sevgiyle bakabilmek istiyorum ama ölüyor iste zamanla tüm duygular ben bunların Hiçbirini hayal etmedim evlenirken simdi ise bir yıllık gelin gibi hic Değilim
Canım biz konuşamıyoruz asil sorunumuzda bu sanırımo zaman dediğim gibi olabilir bebek korkutmuştur bi konusmayı deneyin bence.. benim eşimle sorunlarım evliliğimin 20. günü başladı yaptıklarını anlatmak dahi istemiyorum ama konusunca sıkıntısını anlayınca geçiyor ama onun da sizi anlaması gerek birlikte aşmalısınız bu süreci
Yok canım sanmıyorum uzaktayız aileden ve öyle dolduracak insanlar değillerÜzüldüm gerçekten acaba bu durumlarda ailesinin etkisi olablrmi
O zaman kendi içinde asamadigi bir sorunu olablr kendini bazı konularda yetersiz hissediyor olablrYok canım sanmıyorum uzaktayız aileden ve öyle dolduracak insanlar değiller
anladım canım inşallah terapiye ikna olur o zamana kadar sende hassassın biliyorum ama yine de takmamaya çalış derim ben duymazdan geliyorum öyle şeyleri takınca gerçekten insanın canını acıtıyor bebeğine odaklan derim onu düşün kucağına aldığında yaşayacağın mutluluğuCanım biz konuşamıyoruz asil sorunumuzda bu sanırım
Ufacık şeylerden sinirleniyor ve kırıyor sonrada hic bişey yokmuş gibi olayım istiyor ama birikiyor iste
Bakalım terapiye ikna etmeye çalışacağım inşallah ise yarar
Düşünüyorum ama bulamıyorum öyle bir sebepO zaman kendi içinde asamadigi bir sorunu olablr kendini bazı konularda yetersiz hissediyor olablr
Olmaz mi cok var hemde ama yetmiyor iste
Iyi bir insan yardımsever çalışkan Sadık dürüst
Daha sayamadığım cok özellik var ama bunlar beni mutlu etmiyor ki artık huzursuzluk istemiyorum
Zaten kavga edince öyle cok çırpınıyor ki içimdeanladım canım inşallah terapiye ikna olur o zamana kadar sende hassassın biliyorum takma derim ben duymazdan geliyorum öyle şeyleri takınca gerçekten insanın canını acıtıyor bebeğine odaklan derim onu düşün kucağına aldığında yaşayacağın mutluluğu