Hamile hâlimle bu kavga Gürültüye daha ne kadar katlanmalıyım ?

Olmaz mi cok var hemde ama yetmiyor iste
Iyi bir insan yardımsever çalışkan Sadık dürüst
Daha sayamadığım cok özellik var ama bunlar beni mutlu etmiyor ki artık huzursuzluk istemiyorum

Böyle bi insanla nasıl anlaşılır ki nasıl orta yol bulunur ben bıktım artık

Evliliğin ilk 3 senesi çok zor geçiyor bence.Ben eşimi 7 sene tanımama rağmen ilk 3 sene kötüydü.Şimdi 7. senemiz bitecek inşallah rayına anca anca oturuyor.
Evliliğiniz bence kurtulabilir.Sakince konuşmayı deneyin.Bazı erkekler çocuğu kıskanıyormuş sevgi ona kayacak diye.

Tatlım hiçmi iletişiminiz yok, böyle evlilik yürümezki ama! Aile büyükleriyle paylaşsan, aklı basında olgun biri yokmu ailede?
Böyle tartışırız sonra gelir sarılır vs barışırız öyle uZun uzun oturup hic konuşamıyoruz ki sorunları o yanaşmıyor
Kimse de yok ki öyle paylaşayım millet fırsat arama derdinde

Evet öyle deniliyor ama bu süreçte de ne sabır ne de sevgi SAYGI kalmıyor ki
Kiralandığını sanmıyorum yeterince ilgiliyim ona Karsi hatta o sıkılır ÇOĞU zaman

Yemek yüzünden kavga çıkaran huysuz herif yüzünden evlat aç bırakılır mı?

Al tabağı önünden yeme o zaman, az konuş hadi canımı sikacaksan erken çık çünkü benim yemem gerek der kapıya yönlendiririm.

Ederinden fazla değer vermenin sonuçları bunlar hep..

Böyle tartışırız sonra gelir sarılır vs barışırız öyle uZun uzun oturup hic konuşamıyoruz ki sorunları o yanaşmıyor
Ama sendede hata var o zaman tatlım, konuyu uzatma tamam ama konuşarak çözün sorunlarınızı sonrasında sarılın, öpüsün vs iyi oldugu anlarda böyle tatlı tatlı gir konuya dır dır eder gibi değilde, ne kadar üzüldüğünü falan anlat

Cok Haklısın keske bunu yapabilsem ama hemen ağlarım ben durduramam Gözlerimi hele Bide hamileyim hic durmaz öyle serinkanlı olamıyorum

Konuşmadan nasıl çözüyorsunuz ki sorunları?
En azından geç karşısına bi daha incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerle karşımda bağırma de. Ama bunu da kavga eder gibi söyleme. Sarılmak, koklaşmak güzel de en azından sorunun kaynağına inersen bi daha aynısı yaşanmaz, yaşansa bile bi zaman sonra azalarak yok olur konuşa konuşa.

O kadar cok yapıyorum ki bu söylediklerini ama karşılığı yok
Hemen sıkılır konuşmayalım boşver deyip kapatır iste bu yuzden de hallolmuyor ya

alınganlık yapmayın doğmamış bebeğinizin ne suçu var onu beslememezlik yapamazsınız bu kadar bencil olmayın. yarın bi gün tutun ki hamilelikte beslenmediniz diye bir sorun ortaya çıktı. o vicdan azabıyla yapabilecek misiniz???

kavgalarınız ne zaman başladı? hamilelikten sonraysa eğer hormonlardan dolayı fazla duygusal olmuş olamaz mısnız?

bu kavga sorununuzu çözebilecek bir aile büyüğüne danıştınız mı?

ya da profesyonel bir yardım almayı denediniz mi?

bu çocuk doğduktan sonra da devam edecek mi bu kavgalar?

boşandıktan sonra çocuğa rahat bakım sağlayabilecek maddi ve manevi olanağınız var mı yoksa ailenize ya da eşinize mi güveniyorsunuz??

boşanmak bana göre evlenmekten daha zor bir durum. bunu çok iyi düşünün.

ama her kavganız da ki kavgaların boyutunu ya da ciddiyetini bilmeden yazıyorum şuan boşanmayı ilk aklınıza getirmek çok saçma... sakin olun önce bi.

kavgalarınız da daima siz haklı olacaksınız diye bir şey yok. belki eşinizin de morali bozuk. sizinle paylaşamadığı bir maddi ya da duygusal sorunu var. erkekler bizim kadar detaylı düşünmez. empati kurun biraz.

Bu zamana kadar sevgiyle geldik hep
Dayanamadık ayrılığa hemen yaklaştık sonrada sorunların üstü kapandı ama zamanla o sevgide yetmemeye başladı simdi sadece yorulduğum icin uzatmıyorum tabi o devam ediyor
Daha birgun önce tartıştık ben gittim yanına
Kırgınlığım geçtiği icin mi kesinlikle hayır sadece bunaldım evde iki Kışı ayrı ayrı odalarda oturmaktan

O kadar cok yapıyorum ki bu söylediklerini ama karşılığı yok
Hemen sıkılır konuşmayalım boşver deyip kapatır iste bu yuzden de hallolmuyor ya
O zaman iyi bir dersi haketmiş, olayın ciddiyetinin farkında değil paşamız. Böyle konuşamayacaksak, Konuşmayı öğrenene kadar gidiyorum de. Ailen falan anlayışlıysa bu konuda, biraz burnu Sürtsün. Aşılabilir problemler bunlar hemen boşanmayı düsünme

Olmaz mi cok var hemde ama yetmiyor iste
Iyi bir insan yardımsever çalışkan Sadık dürüst
Daha sayamadığım cok özellik var ama bunlar beni mutlu etmiyor ki artık huzursuzluk istemiyorum

Bak ne kadar cok aslinda iyi yonleri. Evliliginiz oturmadan cocuk girmis bi de isin icine. Ikiniz icin de zor bir donem. Eminim esin de bu huzursuzluklardan memnun degildir ama ikinizin de sıkıntilari var. Benim evliligim iki yili gecti. Ve ilk yildan cok farkli simdi. Bencd bu kadar iyi yonu varken esinin kestirip atma derim.

Haklısınız yedim biraz ona yetecek kadar
Kimseyle paylaşmadık bu durumları belki çözüm icin bu gerekli ama ben baskasına bunları anlatmak istemiyorum ondan sonra hep sorunlu çift olarak kalacağız profesyonel yardımı düşünüyorum ama
Maddi gücüm var cok şükür kimseye mecburiyetim yok bu çocuğu yaparkende sadece kendime ve Rabb'ime güvendim
Boşanmak cok zor olacak biliyorum ama artık bebeğime zarar-ı olmaya başladı bu yuzden endişeliyim zaten

bebeğime zarar derken? şiddet mi uyguluyor size eşiniz?

Hep bunları düşünüyorum
Burda neler okuyoruz Allah yardım etsin onlara da
Ama bu durum beni cok bunalttı sürekli kavga
Ki ben Çocukluğumda da yaşadım bi kavgaları annem daha kardeşlerim dogmadan ayrılacakmış babamla ama vazgeçmiş ben keske o zaman boşalsaydın demiştim cok üzülüyordum çünkü
Simdi ailem iyi ama onca yıpranılmis duygu ve gecen yıl
Ben öyle olmak istemiyorum

Esinizin isleri nasil? Genellikle is yerinde sorun yasayan erkekler sinirini evden cikarir. Olup olmadik seylere bagirirlar. Eger sadece belli bir donem boyle kavgaci olduysa sebebi arastirin derim. Disaridan bir sebep olabilir.

Hamileyken kolay degil Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…