Evet arkadaşlar daha bir yıllık bile evli değiliz ama on yıla sığacak kadar kavga etmisligimiz var
Artık hamileyim ve cok sıkıldım bu durumdan kaldıramıyorum
Dışardan bakılınca cok iyi bir es ancak sürekli yaşadığımız Tartışmalar öyle soğuttu ki onsuz nefes alamam sanirken simdi görmeyi istemiyorum bile
Ve sürekli Boşanma fikri kafamda
Ama aileme nasıl anlatırım elle tutulur bi sebep yok ki herkes onu cok seviyor
Bu sabah sırf yaptıgım yemeği beğenmedi diye bi Sürü laf etti ve kalktı sofradan
Ben hamileyken biraz olsun anlayışlı olamaz mi onun Yüzünden ac Kalktım bebeğimi ac bıraktım
Ben cok yoruldum bi akil verin ne olur
Oldu tabi ki ama biraz hızlı ilerledik sanırımtanışma süreciniz olmadı mı hiç?
olmadıysa neden hamile kaldın hemen?
iki olayda bir tezat var.
Inan ki yok gereksiz seyler hepneden bu kadar kavga ediyorsunuz peki başka sebepler olmalı
Bende öyle düşünüyordum ama cok yıprandım artıkEvliliğe alışma süreci gibi geldi bana.
Tam oturmamışken çocuk düşünmeniz ve hatta yapmanız pek iyi olmamış..
canım maddi güç yeter mi çocuk bakmaya?Oldu tabi ki ama biraz hızlı ilerledik sanırım
Bebeğimi istedim ama pek anlamadan oldu
Bu konuda sıkıntım yok pişman Değilim maddi gücüm var çocuğuma kendimde bakarım
Evet bende bir numunesi kalmış isteYemek kötü oldu diye kavga çıkaran erkeklerden kaldı mı yahu?
Başka ne sebeplerden kavga çıkıyor? Eşin hep böyle küçük şeyleri büyütür mü?
Tabi ki hamile eşine daha sakin davranması lazım.
Bende onu baba yaptıgım icin cok kızıyorum kendime ama yavrumun ne günahı var kiKotu olmus olsa bile yemek yuzunden kavga cikaran bir erkek asla baba olmamali es olamamis daha utanmaz adam ! Cok sinirlendim begenmediyse kendi yapsin bir dahaki yemegi
Yemiştim biraz ama böyle yiyemiyorum ki midem almıyorEşine kızgınlığını karnındaki bebeği aç bırakarak çıkardın yani?
5 ay öncesinde de tartışamlarınız yok muydu?
Kesinlikle sevmezler zaten hic belli etmiyorum onlaraailen sana olan tutumunu bilse hala eşini sevmeye devam eder mi acaba ? bir de bunu düsün..
Iste bende öyle düşünüyorum ilerde bu kavga ortamında onu mutsuz etmektense varsın anne babası ayrı olsun hem eminim o zaman daha iyi olur Babalık hali en azından kavga etmiyor oluruzcanım maddi güç yeter mi çocuk bakmaya?
O çocuğun ete, süte, beze ihtiyacı yok ki sadece. Huzurlu, sevgi dolu bir yuvaya daha çok ihtiyacı var.
Karnı ne olsa doyar ilerde acısı çıkmaz ancak kötü bir ortamda büyüyen bir çocuk ileride potanesiyel sorunlu bir yetişkin olur.
düzeltmeye çalışmakta fayda var ilk aşamada.
Bence kurtarabilirsiniz hala bu evliliği. Küçük şeyler yüzünden tartışmayı bırakın en azından. Aile terapistine gidin, dökün içinizi. Bunu çocuğun için yap bence.Evet bende bir numunesi kalmış iste
Hep küçük seyler Yüzünden oluyor Tartışmalar ve büyüyor önceden bende büyütürdüm ama artık bunaldigim icin gülüyorum hep