- 6 Mart 2024
- 9.228
- 7.854
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
lcw uygulamaya baktım hiçbir sey bulamadım ben ya. buradaki mağazası da kücük saçma sapan bir yerWaikiki hamile kiyafetleri var maternity serisi olarak geciyor. Ozellikle is yerinde giyebilecegim bir tik derli toplu seyleri oradan aliyorum. Fiyatlar da makul.
Lwc her derde deva
çirkinler yaaLcw web sitesine gir arama kismina maternity yaz. 1300 tane kiyafet cikiyor. İlla bisey vardir
o yüzden su ana kadar cok sorun olmadı. müslin pantolonlarım falan vardı belleri lastikliydi. artık onlar da sürekli göbeğimin üzerine kayıyor. araya kaçıyor töbestndmdmdKışın giyim konusunda cidden hamilelik zor. Yazın giy elbiseyi ohh
arkadasim lcwden almisti da o göbek bölgesi böyle tüylenmişti.(tüylenme mi deniyor ona) tabii o gebeliği boyunca giymisti onu deforme olması normal. ama sürekli gözüme o kalitesi düsük görüntü geliyorevet h&m , mangoda çok güzel parçalar var skinny pantolondan nefret diyerek girdim boyfriend yada wide leg baktım ama bana da mantıklı gelmiyor o paraları vermek... lcw daki pantolonla bir süre idare :)))
ya evett cidden çok saçma. Ben amazondan defactonun 2 tane hamile pantolonunu almıştım. Skinny maalesefo yüzden su ana kadar cok sorun olmadı. müslin pantolonlarım falan vardı belleri lastikliydi. artık onlar da sürekli göbeğimin üzerine kayıyor. araya kaçıyor töbestndmdmd
en çok alt giyimden sorun yasiyorum zaten. üstten yine gebelik öncesi kıyafetlerim büyük oranda oluyor. bir de saçma sapan fiyatlar yani. 1400 lira normal pantolon zatenneden 4 ay giyeceğime aynı parayı vereyim ki diye düsünüyorum habire kışın da bulunacağım bölge çok soğuk öyle eşofmanla falan da idare edemem öff ki ne öff
benim basenler salmış kendiniMalesef bende bulamadım elbise can kurtardı ama artık soğuk oluyor. Lcw den salopet tulum aldım büyük beden onu kombinleyip duruyorum oversize gömlekle, doğumdan sonra da giyilir. Esnek triko elbiseler de şık oluyor