Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde olup az kullanilmis durumu iyi olan urunlere bakmak almak isterim
Kalıp yğzünden öyle demiştim aslında kızım adidasta 25 giyerken botta 22 giymişti. Kale kabanla ilgilenirseniz 5306097079 dan ulaşın. Birde disney orjinal etiketli yağmurluk var elimde ç. 159 lira etiketi hediye geldi ugguna vercem. Bize küçğk geldiKizima imkani yok 22 23 no olmasi ayakklari buyuk 25 no diyorum arada 3 numara var
Yagmurluk ne kadrEki Görüntüle 2064466
Kalıp yğzünden öyle demiştim aslında kızım adidasta 25 giyerken botta 22 giymişti. Kale kabanla ilgilenirseniz 5306097079 dan ulaşın. Birde disney orjinal etiketli yağmurluk var elimde ç. 159 lira etiketi hediye geldi ugguna vercem. Bize küçğk geldi
70 lira olur hediye olduğu için bu fiyat burda beknosa yok götür iadeyle uğraş filan zor olcak zararına satıyorum. Etiketi ğstündeYagmurluk ne kadr
Ayakkabisini montunu aldim sukur
40 lira 100 liraya alındıSiyah kaşe montun fiyatini ogrenebilir miyim?
Tesekkurler..40 lira 100 liraya alındı
Bu ayakkabıda lcw 23 no ama kalıbı büyük kızım 26 no giyiyyor bu ayakkabı bırmal çorapla denk geliyor kalın çorapla giyemediği için sayıcam sıfırı 60 lira 40 lirada bu bot yeni sıfır gibi
Kargo için yardımcı olurum zebranoda kargo 2.5 lira. Eğer ikisinide alıcak olursanız kargo dahil85 lira olur kabanla botTesekkurler..
Ama bot pahali..
Kargoyla
50/55 e geliyo..
Elden teslim alacaklar icin uygun..
Amaninnn.. o kadara kargo var mi yaa.. kabani ark.icin sordum.o kabani alsaydi botu ben almayi dusundum ama kabani istemedi.. Tesekkurler..Kargo için yardımcı olurum zebranoda kargo 2.5 lira. Eğer ikisinide alıcak olursanız kargo dahil85 lira olur kabanla bot
5306097079 dan dönerseniz foto atarm. Bazılarını daha yükleyemedim bile çek yükle vaktim olmuyor telden zor oluyor whatap daha kolay oluyor aslnda elimde mont varda bu senede arada giydiririm die satışa koymamıştmAmaninnn.. o kadara kargo var mi yaa.. kabani ark.icin sordum.o kabani alsaydi botu ben almayi dusundum ama kabani istemedi.. Tesekkurler..
Sizin baska urunlerinizi gostericem kendisine kiz ve erkek.. 3/4 yas kiz 4/5 erkek bakiyordu.. size donus yaparim..