hamile giyim (hell klar ebru maternity)

Buyuk beden hamile yokmu hic alinda kaldırayım arkadaslar artık ortadan

Sondan besinci fotodaki siyah panci altin sari cizgili olan satildimi duruyor mu birde kac bedene kadar olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

DuRüyor siz kac bedensiniz onun beden aralığı baya geniş cunku 40 bedende giyer 48 bedende giyebilir

DuRüyor siz kac bedensiniz onun beden aralığı baya geniş cunku 40 bedende giyer 48 bedende giyebilir

Xxxl giyen birinde nasil durur. Tam anneme gore bisey cok begendim bedenini tam bilmiyorum panrolonda 48 giyiyor suan ama hamile zaten hamilelikte kullanmasi için istiyorum iki ayi kaldi sizce kalan iki ayda bunu kullanabilir mi. Kumaşı incemidir bedeni uyar mi ve fiyati nedir :) cok soru sordum bu arada soyle söyliyim 166 falan boyu var 90 92 kilo araliginda.

Badi lerin fiyatları ne kadar acaba mavi askılı penpe askılı guldetaylari olan kıza kollu onun altındaki pelerin bide yarasa kollu olan kahve buluz bunların toplam fiyatı ne olur satılmadiysa canim

Son düzenleme:
A

Canim bende hamilelikte almıştım cok rahat oluyor tavsiye ederim:)

Uzgunum satıldılar

Cok sayılı gidildi 15 tl bunu sonbahardada cok rahat kullanır ayrıca

Abiye elbise haric hepsi on ldira yazmistiniz bu ombes mi.

Öylemi farketmedim bu arada kaynamış ozaman neyse 10 lir osun madem öyle nasılsa kullanmiyorum

Öylemi farketmedim bu arada kaynamış ozaman neyse 10 lir osun madem öyle nasılsa kullanmiyorum

Tamam tesekkur ettim kargo ya ne zaman verirsiniz nasil yapılıyor bu isler bilmiyorum ozelden beno yonlendirirmisiniz.

Tamam tesekkur ettim kargo ya ne zaman verirsiniz nasil yapılıyor bu isler bilmiyorum ozelden beno yonlendirirmisiniz.

Kargo Bayram sonrasına kaldığı icin sonra özelden anlatacağım size)

Bayadir bakamadım biraya gebe marka gomlek ve tunik duruyor 44 beden kot etek duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…