- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
-
- Konu Sahibi ince bilek
Allahım kınamakta istemiyorum. İnsanlar akıl tutulması mı yaşıyor ? Hamileyken 5 yerinden bıçaklayan kocayı affedip birde her evde olan şeyler demek neyin kafası. Bu kadar mı çaresiz acaba bu kadın?
Ben de bu her evde yaşanan şeyler kısmını hiç anlamıyorum
Affetme dürtüsüne bahane bulamayan kadınlar o cümleye sığınıyor. Gerçekten anlamıyorum çaresizlik mi aptallık mı nedir yaniBen de bu her evde yaşanan şeyler kısmını hiç anlamıyorum
Ya da o kadar kötü ailelerden geliyorlar ki bu iyi kalıyor, şiddet normal onlara göreAffetme dürtüsüne bahane bulamayan kadınlar o cümleye sığınıyor. Gerçekten anlamıyorum çaresizlik mi aptallık mı nedir yani
Olabilir. İnşallah Allah pişman etmez bu kadını seçimleri yüzünden. Sonu iyi olmayacak gibide neyseYa da o kadar kötü ailelerden geliyorlar ki bu iyi kalıyor, şiddet normal onlara göre
Allahım kınamakta istemiyorum. İnsanlar akıl tutulması mı yaşıyor ? Hamileyken 5 yerinden bıçaklayan kocayı affedip birde her evde olan şeyler demek neyin kafası. Bu kadar mı çaresiz acaba bu kadın?
Önceden çaresizlik diye dusunuyordum şimdi aptallık diyorum başka bişey değil gider iş bulur çalışırsın ailende varsa çocuklarına bakar..Affetme dürtüsüne bahane bulamayan kadınlar o cümleye sığınıyor. Gerçekten anlamıyorum çaresizlik mi aptallık mı nedir yani
sanırım tv de ızlemıstım , her aıle de olur dıyordu kadın cocuklarımla perısan olduk bırakın kocamı dıyorduBunun arkasında tehdit, baskı falan vardır kesin. Kadın aptal değilse...
Kadın şikayetçi olsa belki öldürecekler. Ha bu adamla aynı evdeyken de öldürülecek ya da hayat boyu böyle şiddet görecek. Bunlar yaşanan şeyler.
Valla ne diyeyim. 4 tane çocuk yapmışlar bir de. Kadının mantıklı bir tip olmadığı buradan da belli. Koca koca insanlar seçtikleri hayatı yaşıyır, ona üzülmüyorum da, bu çocuklar başka seçeneği olmadan bu evlere doğuyorlar ya, esas acı olan o.