Hamile eşini 5 yerinden bıçaklayan koca tahliye oldu

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.695
55.169
http://m.sacitaslan.com/hamile-esini-5-yerinden-bicaklayan-koca-tahliye-oldu-haberi-327511

Bahçelievler'de 28 Nisan 2017 günü yaşanan olayda Yılmaz G. 3 çocuğu ile birlikte kahvaltı yaptığı esnada hamile eşi Hülya G. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli koca, kendisin aldattığını düşündüğü eşini 5 yerinden bıçakladı. Yılmaz G.'nin 'Eşini öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Bakırköy 17'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Yılmaz G. avukatıyla birlikte katılırken, müşteki eşi de duruşma salonunda hazır bulundu.

Duruşmada cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, tutuklu sanık Yılmaz G.'nin hamile olduğunu bildiği eşini yaşamsal tehlike geçirecek şekilde bıçaklayarak yaraladığı, bu nedenle gebe olduğu bilinen 'Eşini öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamı talep edildi.

"Lütfen onu serbest bırakın"

Duruşmada mağdur olduğunu ve şikayetinden vazgeçtiğini söyleyen Hülya G., “Çok mağduruz. Eşimin serbest kalmasını istiyorum. 2 senedir çocuklarım da ben de perişanız. Eşim benden çok defa özür diledi. Her evde yaşanan şeyler bunlar. Eşim perişan ben perişan. Lütfen onu serbest bırakın” dedi.

"Sizlerden merhamet diliyorum"

Duruşmada savunmasını yapan Yılmaz G. ise “Eşimle bir sıkıntımız yok. Cezaevine geliyor görüşüyoruz. Evimin kirasını ödeyemiyorum. Çok pişmanım, üzgünüm. Sizlerden merhamet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Davayı ara karara bağlayan mahkeme heyeti, şikayetten vazgeçilmesi ve sanığın tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak sanığın tahliyesine hükmetti. Tahliye kararına çok sevinen Hülya G., “Eşim ilk defa böyle bir şey yaptı. Ben eşime güveniyorum" dedi.

Allahım kınamakta istemiyorum. İnsanlar akıl tutulması mı yaşıyor ? Hamileyken 5 yerinden bıçaklayan kocayı affedip birde her evde olan şeyler demek neyin kafası. Bu kadar mı çaresiz acaba bu kadın?

Eh kadin 4 cocuk ile ne yapacak? Nereye gidecek? Mühtemelen ev hanimi. Egitimide yoktur. Ailesi eger yok ise, yada arkasinda degil ise, kendince tek cözüm bu. Bosanip, kadin siginma evine cesaret edememistir. Eger cile cekeceksem, bare bildigim cile olsun deyip kocasinin yaninda kaliyordur.

Sadece cocuklara acidim. Onlar annelerin bicaklandigini gördüler. Adam büyük ihtimal ile sizofren-paranoyak. Yani büyük ihtimal ile bide o cocuklar annelerinin ölümünüde görürler

Bu arada1-2 sene icinde yeni bir bebek daha yaparlarsa sasirmam. Nerden bakarsan bak, üzücü. Hemde cok.

Affetme dürtüsüne bahane bulamayan kadınlar o cümleye sığınıyor. Gerçekten anlamıyorum çaresizlik mi aptallık mı nedir yani
Önceden çaresizlik diye dusunuyordum şimdi aptallık diyorum başka bişey değil gider iş bulur çalışırsın ailende varsa çocuklarına bakar..

Biz kadın olarak ezik buyutuluyoruz .özgüven sfir daha çocukluktan öğrenilmiş bir çaresizlik var..
Ne bileyim temel bozuk

Bunun arkasında tehdit, baskı falan vardır kesin. Kadın aptal değilse...

Kadın şikayetçi olsa belki öldürecekler. Ha bu adamla aynı evdeyken de öldürülecek ya da hayat boyu böyle şiddet görecek. Bunlar yaşanan şeyler.
Valla ne diyeyim. 4 tane çocuk yapmışlar bir de. Kadının mantıklı bir tip olmadığı buradan da belli. Koca koca insanlar seçtikleri hayatı yaşıyır, ona üzülmüyorum da, bu çocuklar başka seçeneği olmadan bu evlere doğuyorlar ya, esas acı olan o.

sanırım tv de ızlemıstım , her aıle de olur dıyordu kadın cocuklarımla perısan olduk bırakın kocamı dıyordu

Her evde yaşanan şeyler tabi!!
Hergün erkekler hamile eşlerini bıçaklıyor olağan şeyler bunlar!
Hayır da kendine acımıyorsan çocuklarına acı.Daha anne karnında babasının şiddetine maruz kalmış

Allah akil sagligi versin dedikleri bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…