• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilsem ben neden böyleyim.

Tomurcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
122
47
98
36
Her ay düzenli şekilde adet olurum doğum kontrol hapı kullandım 4 ay:ukala::ukala:
bıraktıktan sonra 1 gün süreli adet oldum ilk ay ve 5 aydır korunmadım.:KK16: Normal şartlarda 29 Mayısta adet olmam gerekirken, adetten 1 gün önce lekelenme oldu:KK64: çok küçük peçete de ve bir gün sonra da beyaz süt gibi akıntım oldu hiç yaşamamıştım böyle bir durumda.:KK61: 2 gün gecikince test yaptım negatif:olamaz: 3 gün gecikince erken gebelik için olan testlerden yaptım negatif,:olamaz: dün kan verdim Beta hcg 0,49 negatif çıktı.:KK57: Bugün özel hastaneye gittim ve adet gecikmesi 5 gün oldu ultrasonla baktı doktor her hangi bir sorun görünmediğini gebeliğinde olmadığını söyledi:skandal: adet olmazsam 1 hafta sonra tekrar gel gebelik testini tekrarlayalım dedi olursan da 3. günü gel dedi. 2 gündür göğüslerim yanıyor karıncalanıyor başkada hiçbir belirtim yok. Benim neyim var:rolleyes:
Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda acaba sonucu ne oldu:KK66:

Bugünde hiç bir belirti yok ve yarın tekrar evde yapılan testlerden yapacağım bakalım sonuç ne olacak :KK51:

Sonuçlarını lütfen buraya yaz
Sonuçları hemen yazacaktım fakat unutmuşum cumartesi günü yine test yaptım artık 10 günlük bir gecikme olmuştu ve yine negatif çıktı, :KK12:moral bozukluğu da oldu canım bayağı sıkıldı akşamı çok şiddetli ağrım vardı belim kopuyor gibiydi ve pazar günü regl oldum. Bugün 3. günü doktor gel demişti iş yoğunluğundan gidemedim ona da canım sıkkın. bir daha ki sefere artık. 4. günü gitsem olur mu onu da bilmiyorum:110:

Sonuçları hemen yazacaktım fakat unutmuşum cumartesi günü yine test yaptım artık 10 günlük bir gecikme olmuştu ve yine negatif çıktı, :KK12:moral bozukluğu da oldu canım bayağı sıkıldı akşamı çok şiddetli ağrım vardı belim kopuyor gibiydi ve pazar günü regl oldum. Bugün 3. günü doktor gel demişti iş yoğunluğundan gidemedim ona da canım sıkkın. bir daha ki sefere artık. 4. günü gitsem olur mu onu da bilmiyorum:110:
10 gün sonra regl olunca insan üzülür tabi çok haklısınız ben de sizin adınıza üzüldüm inşallah bi dahaki sefere

Tekrar yeni konu açarak kalabalık yapmayayım buradan devam edeyim dedim, umarım görüp yorum yaparsınız arkadaşlar.:dua:
Geçen ayda yazdığım gibi 10 gün gecikmeli adet oldum dün ve bugün yani adetten 10 gün sonra pembe akıntım oldu:110: bu ay vücuduma tuhaf şeyler olmaya başladı. Doktorada gidemedim iş yoğunluğundan adetin 3. günü gitmek içinde yenisini bekliyordum.:KK45:
Bunun için gitsem mi erkenden bilemedim:KK43:

bence gebelik istiyorsan madem gitmelisin 3. gün 5. gün ne zaman fırsat bulursan hem vitamin takviyesi almıyosan doktor vitamin takviyelerini de yazar daha sağlıklı hazırlanır vücudun

Back