• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile degilimdir umarım yardımcı olur musunuz?

N254A

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3
0
1
Öncelikle ben burada yeniyim. Herkese merhabalar

Ben erkek arkadasimla prezervatifle iliskiye girdik ve sonrasinda jakuziyi köpürtmek icin icine ne varsa koyduk resmen (şampuan, banyo köpügü ve duş jeli). Konuya gelelim ki erkek arkadasim jakuzi icinde bosalmadi fakat zevk suyu geldigini gördüm. Suyun icinde vajinama parmağını sokup çıkardı. Zevk suyunda da az miktarda da olsa sperm oldugunu biliyorum. Vajinama parmak sokmayla o spermlerin girme ihtimali var mi sizce? Adetimden 1 hafta önce oldu bu olay ve adetimde gecikme olmadı. Bu suyun icinde sperm ne kadar yaşar?

Öncelikle ben burada yeniyim. Herkese merhabalar

Ben erkek arkadasimla prezervatifle iliskiye girdik ve sonrasinda jakuziyi köpürtmek icin icine ne varsa koyduk resmen (şampuan, banyo köpügü ve duş jeli). Konuya gelelim ki erkek arkadasim jakuzi icinde bosalmadi fakat zevk suyu geldigini gördüm. Suyun icinde vajinama parmağını sokup çıkardı. Zevk suyunda da az miktarda da olsa sperm oldugunu biliyorum. Vajinama parmak sokmayla o spermlerin girme ihtimali var mi sizce? Adetimden 1 hafta önce oldu bu olay ve adetimde gecikme olmadı. Bu suyun icinde sperm ne kadar yaşar?

Nasıl bir ruh dünyası ile yazıyorsanız anlamadım.
Hamile değilsinizdir ,rahatlayın...

Hamile kalmak o kadar kolay degil. Iciniz rahat olsun..Insanlar tum şartlari olusturdugu halde kaç ayda hamile kaliyor. Söylediginiz sekilde hamile kalmaniz mumkun degil. kafaniza takmayin.

Merhaba öncelikle bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben adetimin 13. Günü sevgilimle ilişki yaşadım ilişki değil aslında herhangi bir temas olmadı ama ben erkek arkadaşımın eline zevk suyu olup benim klitoris bölgeme değdirmişti bu şekilde hamile kalma ihtimalim varmı?? Klitoristen vajnaya girebilirmiy zevk suyu sanırım tam yumurtlama zamanımdı. Ayrıca ilişkiden 2 gün sonra tam adetimin 15. Günü sol kasığımda fena halde batma yaşandı ve bugün adet günüm ara ara giriyo sol tarafıma kramp bu hamilelik belirtisi olarak yazılmış heryerde bugün adet olmam gerekiyordu ama hala tık yok birtek sol tarafıma bişiler batıyo göğüslerim de 13 gün öncesinden şişti be akıntımda yok yani lütfen bana akıl verirmisiniz zor durumdayım..

Dünya ne halde birde müslüman ulkedeyiz.. Ne terbiyesiz insanlarsiniz Siz ananiz babanız yokmu sevgilimle şunu yaptim bunu yaptım diyorsunuz Allahın karsisina nasıl cikcaksiniz kendilerine pandik attiranlar pislik kadinlar ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz.. :sopa:

Dünya ne halde birde müslüman ulkedeyiz.. Ne terbiyesiz insanlarsiniz Siz ananiz babanız yokmu sevgilimle şunu yaptim bunu yaptım diyorsunuz Allahın karsisina nasıl cikcaksiniz kendilerine pandik attiranlar pislik kadinlar ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz.. :sopa:
Mune Mune

Back