3. asilamam da tutmadi olmadi , anne olmak hayal oluyor gibi artik , cok mutsuzum .
3. asilamam da tutmadi olmadi , anne olmak hayal oluyor gibi artik , cok mutsuzum .
canım seninle aynı durumdayım.üç ay üstüste 3 aşılama geçirdim 3.de olmadı çok kötüyüm bende tüp bebeğe geçicez artık ama yaza falan herhalde moralim çok bozuk dua etmekten balka yapacak birşey yyok maalesef...sizin sorunda eştenmi benim eşim varikosel ameliyatı geçirdi 1 yıl önce...
canim benim cok uzuldum bugun iki kere uzulmus oldum bunun icin biri senin icin biride benim icin..benimde asilamam tutmadi canim dun adet oldum kesilecek gibi olmustu ama kesilmedi bende cok uzgunum o yuzden duygularini anliyorum....3. asilamam tutmustu ama dusukle sonuclandi bu dorduncu asilamamdi herkes bir gebeligin arkasindan hemen olur falanda diyince cok umutlanmistim ama olmadi..bende yarin 5. asilama icin ignelere basliyorum ya sen ne yapacaksin canim??karar verdinmi asilamaya devammi yoksa tup bebegemi gececeksin????