herkese merhaba..gebelik şüphem vardı ama adet oldum sonra içime sinmedi b hcg baktırdım gördüğüm adetten 20 gün sonra sonuc <0.100 cıktı.bugun dr a gittim üstten ultrasona aldı her 2 tarafta da polıkıstıklern var dedi bir takım kan testleri istedi prolaktın fsh vs.. ve bir de nst ve abdominal bt yazmıs kagıda.NST gebelikte istenen birşey değil mi??neden istedi benden?gebe değilsin dedi.alttan ultrasonla değil ama baktı.merak ediyorum lütfen cevap veriiiin
merhaba
gebelik yok evet değerin 1den çok çok küçük .gebelik olması için regl döneminde en azından 5 ve üstü olmalıydı .reglden 20 gün sonra ise 1000 in katları olmalıydı.
pko dediği rahatsızlık yumurtlama ile alakalı bir problem tedavi edilmezse ilerde bebek istediğin zaman seni yorabilir. dr.un bunu anlamak için hormon testleri istemiş senden .diğer yazan şeyi anlamadım .kilon fazla mı ?
arkadaşlar formda biraz acamiyim, kusura bakmayın. bir sorunum var umarım dogru yere yazıyorumdur.
14 günlük anneyim, Allahım herkese tattırsın inşallah. bebişimin işitme testi ve kalça usg sini nerede yaptırabilirim ? ,Ankara Eryaman da oturuyorum ve yabancıyım buralara, sabahtır araştırıyorum fakat biyer bulamadım. özellikle hafta sonu gidip yaptırabileceğim biyer biliyorsanız lütfen benimle paylaşın, şimdiden teşekkür ederim.
bilen var mıı baska? lütfen yardımm hamilelik istemiyorum ama nst istemesi kafamı karıstırdı bebek olsaydı gorurdu dı mı 8 haftalık oluyo.degılsem nden nsttttt??[/QUOTE
bence bebek olsaydı görürdü çünkü 8 haftalıkken kese oluşurdu ve ultrasonda gözükürdü.sanırım nst rahim kasılmalarının ölçülmesi için de kullnılıyordu belki onun için istemiştir