Gebeliğe Hazırlık Hamile değilim adet olamadim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

86menekse86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
97
98
88
Uşak
Merhaba, sizce sorun var mi? 3 yıl doğum kontrol hapı kullandim 3 ay önce bıraktım ilk 2 ay hapın etkisi gecsin diye korunduk o iki ay 31 gunde bir adet oldum 3. ay korunmadik en son 19 mayısta adet olmuştum yani 40 gündür adet olmuyorum. 2 defa beta hcg tahlili yaptirdim biri 3 gun once negatif cikti. Doktor alttan ultrasonla bakti kist falanda yok. Adetinin 3. gunu gel test yapalim dedi. Sanki bidaha adet olamicakmisim gibi hissediyorum böyle olan var mi sizde sonuc ne oldu

Hayir birşey vermedi adetinin 3. Günü gel test yapalim dedi heralde o zaman hormonlara bakacak ama adet olcakmiyim acaba sorun orda. Birde burda okuyorum 47. Gunde testte cikti hamile oldugum falan yazanlarda var oyle birsey olurmuki 1 hafta geciktiginde kanda cikmadi

merhaba. bende en son 19 mayista adet olmustum. ultrasonla alttan bakinca kist vardi sonra kücüldü sonra tekrar büyüdü birdahada baktirmadim gebelik testleri ve kandada hep negatif cikti bende. adet olmadim bende daha ne oldugunu bilmiyorum sali günü doktora gidecegim bence büyük ihtimal kist var bende ama sendekini anlayamadim kist olmadigi kesin. acaba süt hormonunmu yükseldi ? ona baktirdinmi ? o zamanda adet olmuyorsun. kendi durumum hakkinda bilgi aldigimda haber ederim canim sende ne oldugunu ögrenirsen yaz merak ettim benziyor ikimizinde durumu birbirine

Ben biraz bekleyecegim artik kesin hormonlarla alakali birşey ama o da adetin 3. günü belli olacak. Bekleyeyim olmazsam tekrar gidicem hap falan versin diye ama once kendiliginden olmasini beklemek istiyorum. Tabiki yazarim gelismeleri.

stres yapma stres yaptikca geçikir.Yillar once başima gelmisti dr gittim sökturucu verdi daha eve gelmeden ilaci icmeden adet olmuştum

stres yapma stres yaptikca geçikir.Yillar once başima gelmisti dr gittim sökturucu verdi daha eve gelmeden ilaci icmeden adet olmuştum
Peki senin kac gün gecikmişti hatirliyormusun. Bir tane kizim var 5 yasinda simdi ikinciyi istiyoruz. Cocuk plani yapmasak bu kadar dusunmezdim heralde ama insan baska birsey dusunemez oluyo konu cocuk olunca. Birde biz kadinlar olmadik senaryolar uretmekte ustumuze yok ya kafamdan neler neler geciyor bir bilseniz menapoza girdim falan saniyorum.

20 gün gecikmeydi sanirim .Gebelik tahlili yapmisti sonra bisi cikmadi.Tekrar kan vermektense evde gebelik testi yapsan varsa çıkar zaten

Mrb canım bende pco hastasıyım 7 yıldır korunmuyorum 2 yıldır da aralıksız tedavi oluyorum adet döngüm 30-35 arası değişirdi bu ay ilk defa 50 gün sürdü 2 kan tahlili yaptırdım negatif Di. Dr tarlusal verdi ilacı alıp eve geldim birde baktım ki adet olmuşum.

Bu ay son kez tedavi olmayı düşünüyorum, ayrıca soğan kürü de yapıyorum bu ay birde bende prolaktin yuksekliği var bunun için hayıt tohumu konsantresi olan agnucaston kullanıyorum. Bu ay bütün yolları aynı anda denicem olmazsa da nasip deyip çocuk işini bırakmayı düşünüyorum çünkü çok yorucu bir süreç

Benimde adet olmam icin doktorun ilac yazmasi gerek sanirim ilaci alan eve gelince oluyor

Uzun zaman olmus senin ama herseyin hayirlisi. Sen elinden geleni yap sonrasini Allaha birak emin ol verecekse hicbirsey yapmasanda verir. Insallah en kısa zamanda dualarin kabul olur.

Ben biraz bekleyecegim artik kesin hormonlarla alakali birşey ama o da adetin 3. günü belli olacak. Bekleyeyim olmazsam tekrar gidicem hap falan versin diye ama once kendiliginden olmasini beklemek istiyorum. Tabiki yazarim gelismeleri.
Merhaba Vuslatahasretim nasilsin,
Son durumun nedir gittin mi doktora adet olabildin mi. Ben hala olmadim olmam gereken gunde olmadim ve 14 gun gecti bugun tekrar doktora gittim. Ultrasonla alttan yine muayene oldum hersey temiz miyom kist birsey yok. Beta Hcg'ye bugunde bakilsin buyuk ihtimalle negatif cikcak. Adetin 3. günü gel diyo olmazsam napicam dedim gel adet söktürücü yazayim dedi. Ama ben burda okuduklarimdan sonra o haplari kullanmam bitkisel seyler icmeyi dusunuyorum. Neyse ogleden sonra sonuc bir ciksinda. Ayy ne uzun yazdim.

Veeee hamileyim...
Bat'tan tam 14 gün sonra kanda çıktı sonunda gecen hafta cikmamisti. Cok şükür Allah isteyen herkese versin insallah. Benimde gec dollenme sanirim cunku 14 gunluk gecikmeye ragmen beta hcg 114

Veeee hamileyim...
Bat'tan tam 14 gün sonra kanda çıktı sonunda gecen hafta cikmamisti. Cok şükür Allah isteyen herkese versin insallah. Benimde gec dollenme sanirim cunku 14 gunluk gecikmeye ragmen beta hcg 114
Hayırlı olsun arkadaşım senin adına çok sevindim darısı tüm isteyenlere inşallah

Veeee hamileyim...
Şunu okudum inanki tüylerim diken diken oldu Rabbim sağlınla kucağına almayı nasip etsin umarım bizede nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…